Ensam hemma

Japp här sitter man då alldeles ensam medans Grabbarna är på dagis o busar!

Tror Andreas gillar att gå på dagis, tror oxå han gillar att titta på myror eller är det inte så baby?

Jag har pulat lite här hemma, diskat o plockat oså. Har bytt pass ikväll för att det tydligen kommer extra buss ikväll så börjar lite senare än planerat o slutar senare.

I lördags var ju jag o min babe på dejt. Det var super trevligt måste jag säga. Vi gick o åt på Black lion in o det var mums, Andreas går visst fortfarande o längtar tillbaka efter den där förrätten. Får vi göra om. Sedan gick vi hem en sväng o njöt av att vara alldeles själva, när det blev tråkigt så begav vi oss till Cissi o Coffe för ett glas bubbel o sen vidare till palace.  Som vanligt kunde det sista kvitta tror jag. Alltså visst var det trevligt men tror vi hade det trevligare här hemma eller hos herr o fru Asplund. Fast om jag tänker efter så hade jag ju missat när Andreas dansade o eftersom det inte händer var dag så:P

Igår jobbade jag ju morgon så kom hem lite skapligt. Grabbarna mötte min vid bussen o vi tog en sväng runt stan, stannade till i folkparken för lite bus o sen en sväng runt strömmen ( mycket motion blev det). Sen handlade vi lite gott o gick hem för att käka lite tacos. Det var mums!


Jahopp bilder hade jag ju lovat så får se vad jag kan hitta nu då.



Kul att stoppa in blinkande isbit i Cissis mun!

Oså lite kort från vårt besök på Bus fabriken!




Det här var typ ända kortet på Rasmus, Han for som en galning o var mest borta hela tiden!

Tihi skoj!

Tur Att man har Stor kusin Linnea som hjälper!

Tok!!!

Bollhav :D

Tittut!

Malin och Lilla Emil!

Andreas Mätt o belåten

Stefan tjatar igen...

Så det är väl bäst att jag skriver lite.

Dagarna rullar på... o jag jobbar o står i. Har väldigt svårt att förstå hur alla människor hinner med allt om dagarna. Då jag är ledig vill man ju så mkt men tiden o orken finns inte riktigt.
Hur hinner man med att jobba, städa, leka med trollet o träffa alla sina vänner titt som tätt?


 Theodorhar börjat sin inskolning på dagis. Han o Andreas var första dagen i Onsdags o det verkade ju gå prima. Idag hade han tydligen varit ute själv med de andra barnen o lekt o Andreas hade snällt fått stanna inne:p.

Jag tror han kommer att trivas som fisken i vattnet o oss kommer han nog inte sakna.

Imorgon ska även lilla jag få följa med grabbarna till dagis:D!!


Har ni hört mina vänner...? denna helg är både jag o Andreas lediga så vi ska ut o dejta:P Varandra alltså!

Vi ska ut o äta middag o dricka lite gott alldeles själva, första gången sedan Theodor föddes.

hoppas vi får lite fint väder till på lördag så vi kan gå till trädgårn, skulle vara mysigt tycker jag.

Jaha snart är hösten här o jag måste säga att jag välkomnar den. Längtar efter att få mysa ner mig i soffan med lite gott te, få burra ner sig i en stickad tröja o strosa i parken bland massa fin fin färgglada löv!


Nähä är du nöjd nu Stefan?? orkar inte mer just nu fast det vore ju på tiden med lite kort så jag lovar att jag sak lägga ner lite energi i den frågan nu under min lediga helg.

Hojsan!!!!

RSS 2.0