Mycket som snurrar..

Ja jisses hörrni ibland önskar man att man bara kan stänga av. Sitter o stirrar rakt ut bara utan att få nått gjort. På kvällarna är jag helt slut men inte kan man sova för det inte. Jag vet att det löser sig igentligen.. det gör det ju alltid men bara för att skita sig igen för det gör det ju alltid oxå!
När Stojjan bus är här har jag ju inte riktigt tid att tänka o han muntrar ju upp så som ingen annan kan men som ni nu förstår så är han hos Pappi =( Kul för han mindre skoj för mig!

Jag vet att jag är gnällig men ska det bloggas så är det gnäll som kommer ut.. finns lixom inget annat nu. Pratade just med Viktoria i telefon o vi är på samma nivå det gillas.. Bitterfittor är vi allihopa allihopa:P

Nä vars skolan går ju bra iallafall det är ju nice. Theodor växer o gror det är oxå mycket bra. Han babblar som bara den nu. Kläckte ur sig sin första svordom härom dagen.. inte lika bra kanske. Han tappade nått eller vad det var o sa "Lävlar" :S. Gäller o tänka sig för nu!

Borde väl sätta fart o laga nån mat men är ju lagom skoj o äta själv.. men men äta bör man annars dör man o äter gör man o likt fan dör man!

Tror jag är lite extra arg idag för vaknade på ett riktigt pissigt sätt idag! Tänk att jag inte kan göra nått rätt eller tillräckligt snabbt, tänk att jag aldrig lär mig att läsa tankar trots att jag haft så lång tid att lära mig. Alla tycker jag ska sluta o ställa upp oxå men vem gynnar det när personen inte kan se sina egna brister o iallafall inte fattar att jag faktiskt ställer upp HELA tiden. Vad spelar det för roll???
Inte ett skit skulle jag tro eller så övertalar jag mig själv att tro det bara för att jag är rädd för förändringen.. eller är trött på förändringar! Trygghet, lagom! Kalla mig Svenne men jag gillart... tror jag för har ju inte direkt provat på det även om man låtsades att man levde så ett tag.

Ibland undrar jag om det bara är mig det är fel på? Kanske är jag för kräsen? Kanske begär jag bara för mycket? Nä fan jag tycker inte det, Jag o Stojjan är värda så mycket mer jag vet ju det!!!! Speciellt han då såklart!!!! Fan varför kan jag inte ge han hela världen??? Fast det är klart vet inte om nån igentligen skulle må bättre om man fick hela världen. Jaja det ordnar sig det vet jag!
Han har sin lilla skyddsängel det är jag hundra på!!!!!!



Med tårar i ögonen...

Sorterar lite papper och fastnade då vid Theodors gästbok från hans dop!
Alla har skrivit så otroligt fina hälsningar och texter. Kärleken till vårt älskade barn är stor och det är jag så tacksam för! Men det finns en hälsning som är speciell och som jag tror kommer att betyda nått extra för Theodor i framtiden!





Farmor på det höga berget!! <3
Jag minns att du var så lyclig den här dagen.. det kunde nog alla se!!


RSS 2.0