Nu jävlar är det krig!!!!

Stefan får jag får jag låna ditt det där myr sprejet?
För det måste väl funka på spindlar med eller?

Bamse Bosses Svärmor, tror jag bestämt att det var, satt just på min köksbänk!!!
Va fan trodde hon att hon var då? Ja jag skrev var, nu finns hon inte mer.
Jag har faktiskt även om jag inte tycker om det blivit en duktig spindelmördare på grund av Bamse Bosse o hans släkt, o DEt är jag Stolt över vill jag lova!!!
Varför kommer alla in just nu när det är varmt ute???

Brrrrr nu ska jag slänga mig i duschen.


Fan fan jag kan inte bo kvar här, finns det nått land där det inte finns några spindlar alls???

Hoj hoj!



Fan fan fan!!!

Bamse bosses kusin kom just o trallade över vardagsrumsgolvet!!!!
Jag fick hugga tag i Theodors lilla röda stekpanna o göra slut på hans vidriga spindel liv!!

VI MÅSTE FLYTTA!!!!!

HEMMA!!!!!!!!

ÅHHH vad det är skönt att vara hemma hos mina grabbar igen!!!
Även om jag haft det väldigt bra i ringarum så är det as skönt att vara hemma igen o ledig i hela fyra dagar.

Theodor o jag har haft en super mysig dag, först duschade vi i typ en timma, käkade frulle, busade o sen sov Stojj i typ 3  timmar odå passade jag på att vila med min eller rättare sagt Karins super spännande bok. När Stojj vaknade så åt vi lite lunch o begav oss sedan till parken med Madde och Angelica o busade i ett par timmar.
Efter att vi handlat lite så begav vi oss hem min tanke var att vi skulle äta middag men så fort vi kom innanför dörren så sprang Theodor fram till sin säng o började tjata om att få sova, så det var bara att lyfta i han o på mindre än en minut sov han som en stock:S inte så bra med tanke på att klockan är kvart i sex men var ju inte så mycket att göra åt saken. Blir nog tvungen att väcka han om en stund även om både han o jag hatar det.



Värsta fasan inträffade idag ( eller kanske inte värsta men en av mina värsta) Jag pratade med Malin i telefon igår kväll. Var ute o tog ett blogg på balkongen o satte mig efteråt ner i soffan medans jag avslutade samtalet ( vilket kan ta upp mot en kvart för just då vi ska säga hejdå kommer vi ju på allt viktigt vi skulle ha sagt o när de samtalsämnena har tagit slut så tar det ju en stund bara det där att få ur sig orden hej då, vi brukar sitta i typ 5 minuter o säga typ mmm oki men då hörs vi, mmm ha det så bra, oki ja men då hörs vi, japp mmm oki)
När vi just skulle få ur oss de där orden så ser jag i ögonvrån hur något kryper på mitt ben, eftersom jag är van vid att bo på landet nu så tänkte jag bara att det var en fluga så skulle just höjja handen o vifta bort den då jag fick se att det var BAMSE BOSSE som följt med in från balkongen:O!!!
Jag rycker till o han försvinner in under mina ben.
Jag vrålar till Malin att hon får vänta, slänger ifrån mig telefon o sliter av mig alla kläder för nu hade jag ju inte längre nån aning om vart han tagit vägen.
Andreas kollar på mig från biljardrummet o undrar vad fan jag håller på med.

Bamse Bosse är borta o där står jag naken o hyperventilerar!!!!

Tillslut kommer han o promenixar på vår vardagsrumsmatta o det blev hans sista promenix kan jag lova, Jag får efter mycket stress o virrande runt i vardagsrummet tag på min bok o ja nu lever han inte längre.

Synd bara att han har alla sina kusiner kvar på balkongen. Ja o ni som varit här vet ju vilka BAMSE kusiner han har o hur BAMSE Bamse bosse var!!!
Nu känner jag mig väldigt otrygg på balkongen men å andra sidan är jag mycker stolt över mig själv som inte fällde en tår o jag skrek inte... tror jag?? Gjorde jag det MAlin? O bäst av allt.... Jag tog livet av han alldeles själv:D!!!

Jaja nu är det nog snart dags att väcka Stojjan:S

HA det gött!!

stal lite bilder...

Stal dessa från Mammas blogg... jisses vad han har blivit stor min grabb!
Saknar massa!



Igår kom ju mina Garbbar hem. Jag blev så glad så glad, kelade massa med Stojjan.
Andreas o hans pappa åkte o handlade typ direkt då de kom hem o jag o Stojj lekte själva. Då gick allt jätte bra o han var så gosig, sprang runt o lekte o kom titt som sätt fram o gosade med mig.
Men sen då han började bli lite trött o Andreas o dom skulle ut i bilen för att hämta bilstolen så brast allt. Theodor ville inget annat än att vara hos sin pappa. Han blev helt hysterisk:(!
Jag kände mig ganska oduglig faktiskt!
Det blev bättre på morgonen o när han vaknade till inatt så gick det lika bra med mig.
Men det kändes inte bra vill jag lova, nu vill jag bara hem till han igen!
Saknar MASSA!!!!



Nu infinner jag mig åter i Ringarum, Sitter på mitt rum:P Japp jag har ett eget rum! För visst måste det väl vara mitt rum när det klart o tydligt står "Sandras rum" På dörren?

Tihi skylten har jag gjort själv så att jag ska känna mig riktigt hemma, den är vändbar på andra sidan står det "Kontor" så att inte rummet ska stå helt oanvänt då jag är borta tänkte jag:P!
Det retligaste är att Stefan är snabb som en vässla o vänder på skylten så fort jag lämnar rummet men han är inte alls lika snabb med att vända tillbaka den... vad kan det betyda??

Nu måste jag sova så att jag orkar ta itu med ogräset imorgon:P!

Hoj hoj


Nu är mina grabbar hemma..

Eller nja just nu är Andreas ute o tar en öl med sin pappa men Stojj är hemma, fast han Stojjar inte så mkt just nu, han sover sött!

Han har gått o blivit VÄLDIGT pappig men det gör inget han är lika söt iallafall:P!

Tänkte jag skulle visa en liten bild på Theodor i sin nya frilla:

Mer orkar jag faktiskt inte nu... Jag är lite små sliten!

Fem monster dagar kvar!!

hoj hoj

Pratade med Theodor i telefon nyss...

Samtalet löd såhär:


Jag: Hej sötnos!

Theo: (Helt tyst)

Andreas i bakrunden: Det är mamma i telefon.

Jag: Är du i Gubbo hos farmor o leker?

Theo: Aaaa

Jag: Har du roligt då?

Theo: Aaaaa

Jag: Lekte du med traktorn igår?

Theo: bitle blu bildje bildje blu
(Jag tolkar det som kan inte prata nu måste dra)

Sen följde han efter farmor Anna-Lisa igen o lämnade mig hängandes i telefon, Med andra ord han har skoj o har inte tid för lilla mig!

Japp så här sitter man i Ringarum helt själv o saknar ihjäl mig men känns ju bra att veta att han har det bra:D!!

Nu duschen sen jobb IGEN!!!!!

Idag fyller Viktoria år så då kanske vi kan få det lite lugnt på jobbet igen fast sen ska de väl hem från Öland hela gänget igen:D! Men det är klart det är ju kul när det händer nått på jobbet.

Ikväll kommer Karin o Stefan hem så ikväll har jag iallafall nån att prata med:D!!
Synd bara att jag inte hunnit städa massor.

Klurar lite på en grej... om jag förstått det hela rätt så kommer Stefans hela släkt typ hit i helgen... vart ska jag ta vägen då tro??? blir väl baracken på jobbet kanske.

Saknar mina Grabbar



Hej hej

Ringarumsbo..

Japp nu har man blivit ringarumsbo för en vecka, blir norrköpingsbo igen på fredag för att sedan återgå till ringarum på lördag o där blir jag nog kvar tills på torsdag.

Jag har det bra men är redan sliten o då har jag bara avklarat 2 kvällspass utav 6 på raken. Har ju ledigt på fredag o sen är det 5 kvällar till på raken, sate vad glad jag ska bli när lönen kommer:P!

Hade ju planerat att jag skulle städa en massa då jag var här o lite har jag väl fått gjort men inte alls som jag trott, finns inte mkt ork kvar tyvärrrrrr!!!
Jag har plockat lite i Balbins rum, dammsugit tvättstuga o hall ( Ja Karin o Stefan kissarna behöver en större kattlåda) Tömt kattlådan 4 gånger, vikt lite kläder oså. Men jag vet nog allt vilka som är bovarna som stökar ner i det här hemmet.... för var sak jag plockar iordning o gör fint så är kissarna där i river.
När jag kom hem igår hade de vräkt ur alla skor på skohyllan o lekt med, en sko hittade jag i köket.
De hade även varit uppe på bänken o snott min kaka som jag tänkt mumsa på när jag kom hem, inte ett spår fanns efter kakan så jag undrar jag var de gjort av den??

Har pratat lite med Andreas som nu infinner sig i Gubbo. De har det prima, Theodor hade varit ute på morgonen o klappat hästar (undrar om dom oxå kallas kisse?) Saknar dom något helt sjukt men det positiva är ju att jag jobbar så jävla mkt så jag faktiskt inte har så mkt tid över till att tänka på sånt.

Igår var det en liten söt grabb inne på världshuset o slängde slängkyssar till mig ( han var nog i Stojjans ålder) O då gjorde det ont i mitt mamma hjärta, jisses vad jag saknade han då. Var nog påväg till tåget ett tjogo tal gånger igårkväll.

nähä nu måste jag nog börja göra mig redo för ännu en arbetsdag.
Ha det gött


Jag ger upp..

Det blir vagn, dock inte den jag vill ha.
Jag ger upp, Det blir en BRIO Race 09. Jätte fin vagn men inte alls vad jag vill ha.

Men jag har ju bestämt de två andra vi haft så beslutet blir alltså Andreas denna gång, hoppas jag kommer att tycka om den.

Imorgon ska vi alltså gå o handla den o det blir en grön, tror nog Malin kommer att bli lite avis, så för den saken så vill jag ju verkligen ha den:P

Theodor har klippt sig, ja alltså inte själv, jag o Andreas har klippt han med maskin 2,5 cm skulle det tydligen bli men jag skulle gissa på lite längre på sina håll.
Det blev fint men känns väldigt ovant. Han ser typ ut att vara 3 år nu så folk som inte vet hur gammal han är kommer nog tycka att han pratar väldigt dåligt.

Bävar lite inför helgen o veckan som kommer, ska nämligen jobba sex kvällar på raken sen vara ledig en dag o sen jobba 5 kvällar till, det som är värst är att jag inte får träffa Theodor på hela den tiden. Han o Andreas åker upp till Dalarna på söndag eller måndag o kommer nog hem nästa fredag hoppas jag så jag iallafall kan träffa han då på min lediga dag.
Hur ska jag klara mig utan min Stojj?

Men vet ju att han blir bortskämd i Gubbo:D

Nähä nu ska jag mumsa på lite banankaka som jag bakat.

hoj hoj

Varmt som faaaaan!

Jag gillar inte denna värme!!!

O jag tycker faktiskt att jag har rätt att klaga för jag går inte omkring på vinterhalvåret o säger att jag saknar den, inte så att jag vill ha vinter hela året om men vår o kanske försommar typ max 25 grader.


Men nån som hatar denna värme mer än vad jag gör är Theodor, han lider den stackarn o till råga på allt har han gått o blivit förkyld:( Tycker massa synd om han.
Hoppas han blir frisk snart.

På lördag hade vi tänkt att åka till Viken, umgås lite med Linnea, Rasmus o lille Emil, kanske ta en sväng på staden (läs byn) Theodor tjatar så jag får ont i öronen efter att på hoppa hoppborg så är väl bäst han får göra det.



Idag har vi varit i folkparken med mamma o badat lite. smaskat på frukt o sen kom även Cissi o Coffe o fikade med oss.
Nu har Theodor somnat men han vaknade nyss o var helt dyngsur av svett o eftersom jag ska upp vid fyra imorgon o risken finns att han vaknar fler gånger så borde jag väl knyta mig redan nu.

Svårt men jag ska iallafall lägga mig o läsa lite.

Hojsan.

RSS 2.0