Era uslingar..

Mmm nu är jag lite besviken på er igen!
Här sliter man o skriver hela TRE inlägg på en kväll o en liten kommentar får man som belöning.

Ville iallafall skriva lite om fredagen även om responsen suger:P
Vi hade super skoj.. eller jag hade iallafall det.
Kunde koppla bort tankarna som annars vill fara hem till min plutt o skrålade singstar för full hals. Japp ni hörde rätt jag sjöng massa o det var super skoj ju! Trodde nog inte jag skulle våga släppa loss så, är ju annars en liten fegis. Vi blev bara fyra till slut men det räckte gott o väl.
Då kvällen började lida mot sitt slut kom en jävulsk huvudvärk o hälsade på.. ack så ont jag hade men Thiniz la mitt lilla huvud i sitt knä o pillade så sött i mitt hår i nån timma. Där låg jag o blev ompysslad o agerade bord till Thiniz mat som vi hämtade på vägen hem oså pratade vi om gamla tider.
Har inga bilder att dela med mig av för lilla jag glömde kameran men det dyker nog snart upp på Thiniz blogg

Andreas är sjuklig han,  o idag har jag hört att stackars Thiniz har blivit smittad oxå. Kände mig lite skum idag när jag o Stojj hälsade på mamma men (peppar peppar) så brukar jag inte bli sjuk o om jag blir det så brukar jag komma ganska lindrigt undan, så hoppas det räcker med det lilla illamående jag känner nu.

Igår var ju även Nicke, Malin, Linnea o Rasmus här en sväng. Det var nämligen meningen att Nicke o Andreas skulle gå ut o dricka en öl efter jobbet men de planerna blev det ju inget av. Älskar när Linnea o Rasmus är här inte bara för att de är så goa i sig utan även för att Stojjan blir en helt annan bebis:P Han stojjar o leker med dem som bara den, eller oftast leker han nog för sig själv men håller sig i närheten av dem o blir väldigt upptagen i det han gör. Annars då han leker själv så har han ju lite svårt att fokusera, tror det händer lite för lite för han, han behöver dem som yrar runt han:D. Väldigt roligt att se iallafall.

Idag har vi varit hos Theodors mormor o ätit våfflor, Där blir Theodor oxå VÄLDIGT upptagen med allt, det finns ju så mycket att pilla på oså kan man ju klättra i deras trapp. Han klättrar upp för hela trappen på ett litet kick så det gäller att vara på sin vakt. Så skönt o vara där tycker Stojj för det är ingen som springer omkring o säger nej hela tiden:P där får man pilla på nästan allt om det inte är farligt förstås. Massa fina prydnadssaker oså för som ni vet så har ju mamma en del så går nått sönder är det ju bara att gå o hämta en kartong till:P.
Kents kisse Bosse är oxå mycket poppis, speciellt nu då Theodor lärt sig vad just kisse betyder, fast just idag var bosse lite små sur eller kanske igentligen rädd så han stacks förstår ni. Theodor ville PUSSAS o det ville inte Bosse så då trog han upp tassen. tror det var menat mer som en varning men eftersom Bosse inte vet hur man drar in sina klor så fick Theodor lite sår i pannan.
Kan vara lika bra då Theodor skulle behöva lära sig o vara lite försiktig,

Nu ni ska jag nog sussa lite!

Hej hej


Bilder!

Först tror jag vi börjar med lite strumpbilder o annat knas från när Thiniz var här i fredags:
  
  

På lördagen kom ju Nenne bus med sin fader o hälsade på lite o då blev det familjekort såklart!
  
  

Oså lite bilder på Stojjan, han leker med ALLT som inte är leksaker o ALLT ska bäras runt på:P
  
  
  

Prinsen då:D


Ja visst ja.. Thiniz har ju färgat mitt hår idag, så nu är slingorna borta:D


Nu ska det sussas!!!!


Den senaste tiden..

Ja nu har jag visst inte skrivit blogg på ett tag... FY FY FY!!

Vad har hänt då..?
Måndag: Ja ni inte den blekaste..

Tisdag: Vi var på stan med Malin, Rasmus, Linnea. Vi inhandlade present till en viss Niklas Carlsson som snart fyller år. De stannade till kvällen o höll igång som bara den, ja Linnea, Rasmus o Stojjan då såklart, vi andra var lite slöa.

Onsdag: Först bjöd Toris på semla o sen Spenderade Theodor ett par timmar hos sin mormor då jag for till Ikea med Tora, Cissi o Coffe.

Torsdag: Idag lämnade jag Stojjan hemma hos sin far o åkte o busade själv med Jennie. Thinizen har nämligen varit sjuk oså ett tag så jag tyckte hon kunde behöva nån som busade o bar på Nenne lite.
Jag o Nenne hade Sååååå kul.
Medans Nenne sov så färgade jag o Thina håret, Tack Thiniz för hjälpen med det!

FREDAG: Imorgon är det fredag o då hörrni ska det drickas vin med brudarna:D Längtar massa massa

Så för att vara riktigt utvilad imorgon så tänkte jag nog knyta mig snart först ska jag nog kolla om inte Thiniz har en minut eller två över:P! O kanske ska jag även lägga in lite bilder.. vi får se om jag orkar.

Eller vänta en sak till måste jag ju berätta... Tror ni inte vår vagn gått sönder igen.. grrrr.
På typ samma sätt som förra gången fast på andra sidan.
APA är nog det ända barntillåtna jag kan komma på att säga o det ordet beskriver inte ens en bråkdel av vad jag känner... Räkna nu upp ALLA fula ord ni kan!
Bra de räcker garanterat inte heller!
FY FY FY!!!

Jaja så är livet!!

Sov gott på er!!

Tänker tillbaka..

Sitter här o tänker tillbaka på hur liten Stojj varit o hur stor min mage varit:P
Detta va i Januari förra året:

Mysiga mage
O i den låg denna lilla prins:

Bara några timmar efter att han fötts... åhh längtar tillbaka till den stunden.
Då jag vaknade på natten till den 13:e o kände att nu är det dags.. snart får jag träffa Pluppen som han kallades i magen!
Timmarna rusade iväg o jag flög som på moln, inte det minsta nervös, ville bara krysta krysta:D
Jag var så rastlös hela morgonen och förmiddagen, tänkte att snart måste det väl göra massa ont så jag får åka in.
Men massa ont kom aldrig. Dock blev tiden så knapp mellan värkarna att vi nog tog en sväng till förlossningen iallafall.
Jag var livrädd att de skulle skicka hem mig, trodde nog de skulle det.
Vid ca 12 skrevs vi in, jag var öppen 5 cm BEBIS var på G!!!!
15. 49 tittade grabben ut... vilken lycka!!
Min prins Theodor Erik Arvidsson aka Stojjan, Dojjan, Dojjis, Stojj mm

KÄRLEK!!!!!!!!

Stojjan sussar i...

Ja hör o häpna han sussar i sin säng:D
Ikväll har jag alltså sövt han i sin säng.
Han tog det ganska bra måste jag säga, först skrattade han, busade, gnällde o sen skrek han en hel del förstås. O hela tiden satt jag på en stol brevid sängen o läste bok ja eller försökte.. jag funderade ett par gånger på o skaffa öronproppar o jag fick läsa samma mening många gånger. Lite då o då la jag han ner i sängen, ja för han stog ju upp o vrålade, gav han vällingen o efter ett tag började jag buffa han i rumpan o då blundade han direkt o somnade på ett par minuter:D
Allt som allt tog detta alltså typ 40 minuter.


Jag kände att det var dags o tyckte det kändes lite fel att ha han i vagnen hela nätterna.. kan ju inte vara bra för ryggen o i natt fick jag ju massa sömn så tänkte att nu orkar jag:D I natt vaknade han faktiskt bara TVÅ gånger.. det ni det är inte illa!

Nog om det!
Idag har jag o Stojj varit o hälsat på hans mormor. O henne är det synd om kan jag lova, massa sjuk oså. En seg förkylning tror jag. Vi tycker iallafall MYCKET synd om henne!!!

Andreas har varit hemma själv idag o slappat tror jag:P Det kan man ju behöva ibland.

I Fredags var ju Thiniz här den lilla tokan. Vi drack lite vin o pratade både allvar o strunt, vid ett snåret tror jag det var så sprang vi iväg o handlade kebab tror vi knöt oss runt tre:S.
Väldigt trevligt var det iallafall, fast jag var nog lite tråkig jag som var så trött!

På lördagen slappade vi här hemma o sen kom Jennie bus med sin pappa o åt lite. Jag vet nån som saknade Jennie bus massa, jag skulle vilja säga Theodor men tror jag saknat mest, attans att de inte vill lyda sina föräldrar o bli jätte kompisar:P eller är det kanske just det de gör eller Jennie iallafall. Jo för jag tror ju att Marcus pratat lite skit om mig till Jennie.. kanske är det just därför hon inte vill busa med mig o Stojjan??

Jag undra oxå om Karin inte är min kompis längre?? Ja för jag har hört rykten om att hon ska ha tupperware partaj på tisdag o jag har inte blivit bjuden.... Varför? Kan det vara för att jag aldrig handlar nått?

Nu ska jag babbla skit med Cissi på msn tror jag:P

Håll nu tummarna för att han sover hela natten lång

Hej hej



Knasiga underbara....

Thiniz!!!

Japp Knasiga Thiniz hoppade på en buss o är nu på väg till mig. Vi ska tydligen dricka vin o snacka skit Tihi va skojjjjjjjsigt!!!


Fast på bilden ser visst mest jag knas ut.. men så är det inte:P

Oj nu är hon här:D!!

Prickiga Stojj

Stojjan ser ut som en liten dalmatin! Men allt var bara bra med han o det var som jag trodde, tredagars feber!
Idag har han busat som bara den kan jag lova.. kändes lite lagom pinsamt att dra han till VC när han kröp o stojjade som bara den i väntrummet, men man kan ju aldrig vara för försiktig eller?
Det var iallafall skönt o veta att allt var bra!

Idag slocknade han vid Halv 8 o har bara vaknat till två gånger.. ena gången somnade han bara jag kom dit o andra gången drog han i sig vällingen som blev över vid nattningen!

Jag borde väl som vanligt ligga i sängen o ta igen förlorad sömn men jag vill inte, kan inte!! Gösses vad det ska vara svårt att sova på kvällen.. knas eftersom jag inte vill annat i hela världen då jag vaknar ( läs blir väckt ) på morgonen!
Men det är ett ganska vanligt beteende har jag hört eller vad säger du Thina?

Inte ett piss finns det att se på tvn heller o ensam känner jag mig. Jag har faktiskt aldrig lidit så mkt över Andreas arbetstider, har tyckt att jag får ganska mkt tid med han iallafall om dagarna o det är ju toppen men just ikväll önskar jag nog att han var hemma o mös med mig. För mig har det förut kvittat om det är måndag eller fredag men idag skulle jag vilja ha fredags mys!

Jaja vi får ta söndags mys istället för då är han ju ledig!

Vill hitta på nått... men vad kan man tänkas göra så här dags? kanske skulle jag rota fram en film o lägga mig i sängen..? Mmm så kan det bli!


Jo just ja nu kom jag ju på varför jag skulle skriva blogg:
Har läst på Stojjans grötpaket, Semper i detta fall men det är lika på nestle.
På framsidan står det klart o tydligt att den är osockrad och läser man ingredienserna så kan man inte heller hitta nått socker men vad är då detta?
Näringsvärde 100g pulver ger:
Kolhydrater 63g
Varav sockerarter 30g

Därav mjölksocker 22g

Druvsocker 2,0g

fruktsocker 4,5g

SOCKER 1,5 g

Ähh va? Vart kommer sockret ifrån.. alltså rätta mig om jag har fel men betyder inte osockrad utan socker?
Vad betyder då den där näringsvärdes tabellen?

Stojjan äter inte så mkt gröt så inte för den saken, han får nån enstaka kväll på morgonen äter han havregrynsgröt o på kvällen brukar han äta mina egengjorda mellisar på havregryn, men rätt ska vara rätt! Vart kommer sockret ifrån?

Lös denna gåta är ni snälla:D!

Nä nu ska jag nog återgå till att göra ingenting alls!

Ha en trevlig helg!


Vårdcentralen

Idag ska vi besöka vårdcentralen jag o Stojj. Han är idag MYCKET piggare o har till och med busat.

Arbetssökande på riktigt..

Japp idag har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen.. så nu ska man väll få gå några trevliga söka jobb kurser o annat givande, men det är ju en sysselsättning det oxå!
Var på försäkringskassan oxå så nu är jag bara föräldraledig till och med den 20 Januari tror jag det var, vem ska nu ta hand om Stojjan undrar ni kanske.. ja ni nu är det väl dags att han tar hand om sig själv tycker vi. Nä men nu ska jag istället söka penneningar från alfa-kassan.. håll tummarna för att det går fort eller att det går överhuvudtaget snälla ni!!!

Theodor är fortfarande sjuk stackarn fast på bättringsvägen. Han var riktigt dålig i ett par dagar o har inte sovit ett piss på 4 nätter, i förrgår var det nog som minst. Han kanske somnade o sov 5 minuter som längst i streck. I natt tror jag det var en 30 minuter som längst.. så som ni kanske redan räknat ut så är jag pigg som en mört.. eller inte!

Hoppas så han kan få bli frisk på riktigt snart.. tycker så synd om han o om jag ska vara ärlig så tycker jag lite synd om mig själv.. vi behöver vår skönhetssömn. Just nu både känner jag mig o ser ut som en gammal urvriden trasa!
Men men det ska la ordna sig snart eller??

Imorgon ska jag nog traska upp med han till vårdcentralen iallafall. Tycker det gått ganska lång tid nu o han har fått några skumma prickar såg jag nyss så vill kolla upp det. Jag gissar på att det är tre dagars feber han har haft o i såfall är ju prickarna bara bra!? för de ska komma då man håller på att bli frisk tror jag?
Ja som ni ser vet jag inte så mkt säkert därför vill jag kolla upp det hela.
Inte kan det väl skada!

Idag har jag även tagit reda på att Andreas är ledig 23 o 24 ( vilken dag det nu blir kommer jag inte ihåg) för har ju hört rykten om nån tjejkväll på kungsgatan:P?
Om inbjudan o datum fortfarande gäller så kommer jag MYCKET gärna:D!!!
 Nu tror jag att jag ska tipsa Thiniz om lite mat min Kära Andreas lagat de senaste dagarna!

I Tisdags fick jag Panerad stekt Tilapiafilé, currysås och pasta.
På kvällen fick jag fetingburgare med mos.

I går fick jag Ungsbakad Tilapia filé med rotselleri o potatismos och  stuvadf spenatspenat

I dag fick jag ugnstekt Kycklinglår med ruccolaris o rödvinssås.. MUMMA var det kan jag lova!!!
Plus att jag fick en hemmagjord ananas- & mangosorbet :-)

Orkar inte skriva ingående recept men om någon av rätterna lockar så kan vi ordna det:D!

Nu slappa framför tvn tycker jag!

Hoj hoj


Stackars Stojj..

Ja det är nått lurt med lilla Stojjan.. både igår o idag har han sovit jätte dåligt o i natt bajsade han MASSA, Han har inte bajsat på natten sedan han var typ 3 veckor. Jätte gnällig är han typ hela tiden oxå. Kanske är det mer tänder på lur. I natt vaknade han vid ett o somnade bara om i små perioder som längst typ 5 minuter.. låg sedan o gnällde ända fram till 6 då jag väckte Andreas för jag bara orkade inte mer. Han gick tydligen upp o bytte JÄTTE lasset o busade lite med han.. vid 8 snåret somnade han om i en timma.

I lördags var ju Nicke Malin o barnen här o åt mat o Nicke o Andreas gick ut en sväng på kvällen.

Tänkte dela med mig av lite bilder såklart!


Nicke bjuder Theodor på öl!


Rasmus myser med sin hund vid namn Folle


Malin o Linnea


My Man


Min bror var det ja.. titta lite extra i spegeln på väggen så ser ni Andreas som smyger bakom:P


Ibland undra jag om inte Malin o Andreas vänstrat lite.. är dom inte lika?


fast han är ju väldigt lik sin Pappa med!


Ja ni.. vad säger man?


Här inne i magen ligger Rasmus o Linneas lilla syskon:D Rasmus vet inte riktigt om han ska bli storebror eller storasyster, för det beror ju på om det blir en pojke eller flicka:P


Stojjan leker med sin bil!


Rasmus sa en mycket klok sak när han lekte med Theodors piano i lördags: "Jag ska inte gifta mig när jag blir stor för jag ska bli pianolärare" För det vet väl alla att ska man bli pianolärare så kan man ju inte ha nån fru eller??
Det är mycket som händer i hans lilla hjärna kan jag lova. När de kom sa jag till dem att jag just hört att de skulle få ett syskon ( de har nämligen väntat med att berätta för dem tills de varit på ultraljudet, som de var på förra veckan) Jag sa grattis till dem oså o efter ett tag tittar Rasmus på Mammas mage o säger " Ja oså har mamma en bebis i magen" Haha ja just det!


Nepp nu ska jag nog diska lite innan Stojj vaknar.. blä vad tråkigt!
Hoj hoj

Gårdagen o Gå bilder...

Igår var ju Jennie o Thina här.. det knäpptes ett par kort då så tänkte dela med mig lite, snällt va?


Nenne lånar Theodors gåvagn


Hon gillar inte när han kommer för nära Fast Jag såg allt att hon var mycket mer intresserad av han nu så snart är de nog bästisar:D


Vilka sötnosar


Jag försökte få en bild då Jennie vinkade så där sött bakofram ni vet men den lilla busen slutade varje gång jag knäppte kort, Gisses vad gör det när man är så här söt??


Sen kom Marcus


O det blev iallafall Nenne glad för


Åka brandbil


Ingen aning om vad de håller på med.. Marcus påhitt gissar jag??



O sen har ju min Stojjan bojjan varit ute o promenixat idag
Imorrse gick han omkring o bar på en leksaksbil som är typ lika stor som halva han.. tror han trodde att den hjälpte han att gå för han gick super bra med den i handen:P O då gjorde den väl det oxå.
Fast han är oxå busig o inte vill visa kameran vad han kan.. så fort jag plockar fram kameran så slänger han sig på golvet o kryper. Men några lyckades jag knäppa iallafall.







Nu Ska jag nog mysa med Andreas i soffan tror jag, Höres en annan dag!
Hoj hoj

Från Dolly till Pamela

Japp nu kan jag glatt säga att jag inte längre har dolly pattar:D De har blivit mycket mindre o jag har nu inte pumpat sedan igår på morgonen:D!

Nätterna går väl sådär fast MYCKET bättre än förväntat! Han har strulat en del de senaste två nätterna. sover typ bara i vagnen på natten o jag måste gunga MASSOR! Inatt har jag gungat o gungat o gungat.. varje gång jag somnade till o slutade gunga så vaknade han. Men vi hjälps åt här hemma så det går ganska bra iallafall med sömnen.
Jag hade nog trott att Theodor skulle vara betydligt argare, det är han inte alls.. han har bara svårt att somna om själv o det är ju inte så konstigt Han är ju van att få hjälp.

Theodor han går o går o går.. hela tiden fast inte så långt. Idag på morgonen gick han över hela köksgolvet ( nu har vi ju inte världens största kök men det är ju ett stycke). Men han tar det iallafall lite försiktigt, när han känner att han håller på att ramla så sätter han sig på rumpan.

Idag har Söta Jennie o Thiniz varit här. Mötte dem på stan o tog ett varv. Köpte lite fina strumpor o Theodor har köpt en fin Alla hjärtansdag present till sin pappa, kan ju inte berätta vad det är för herrn läser ju bloggen lite då o då:P.
efter det gick vi hem o åt Fläsk o löksås som Andreas stått o slavat med:D Han är sååå duktig min baby!
Lite fika o bus på det med andra ord en super mysig dag:D. Tack Thiniz o Jennie!

Nu är det väl bäst att jag laddar upp de där julbilderna som jag lovat:

  
  
  
  
 
  



Japp så såg julen ut uppe i Dalarna!



Jag sprängs..

Då var första nattningen avklarad.. håll tummarna för att han sussar hela natten lång nu!
Idag har stojjan varit VÄLDIGT trött.
På förmiddagen sov han typ 1,5 timma var sedan vaken i typ två timmar o sov sedan två till o nu kl 9 somnade han efter ett par timmars protester´i vagnen!
Jag sprängs snart men ska försöka att inte pumpa på ett tag till.. vill ju gärna att det slutar snart!
Igår blev jag tvungen att pumpa ur två o en halv flaska vid halv 5 på morgonen.. trodde fan brösten skulle sprängas som två ballonger.

Nu på kvällen har herrn gått o gått o gått.. han tycker det är SUPER kul. Som längst har han nu gått 5 steg o 3 bakåt:P.
Han släpper, tittar på mig, asgarvar o så traskar han iväg.. haha han ser så rolig ut!

Idag har jag även fått tillbaka kabeln till kameran så nu tänkte jag bjuda på lite julbilder!!!


Vi börjar runt lucia då vi var o hälsade på Karin, Stefan o Albin i deras nya hus:
  
 
  
 

Sen åkte vi o Kollade på söta Linnea när hon gick lucia i kyrkan:
  

Några dagar senare firade vi lill jul hemma hos min mormor i Västervik:
  
Å då måste man ju byta om till Tomte dressen

 
Nicke o Malin.. är han inte mogen min bror??

  
K.G o mamma                 Plast Morfar Kent                Kents dotter Linda m pojkvän

  
Hundar i Hallen                  Min mormor o busar    Rasmus bus

  
Vad har Mormor sonja   Evil Tomte              Bus Tomte
I skåpen tro??  

 
  
Julklapps utdelning Theodor o Rasmus hjälper till såklart!                         

Sen bar det av Till Dalarna, Närmare bestämt till Gubbo!
 
På promenad med Pappa o Farfar

   
Bus i Gubbo

 
  
  
 
I pulka backen!

Nähä hörrni nu går mina ögon i kors så tror jag får fortsätta med själva julafton i morgon men nu har ni ju lite att titta på;).
Jag kan säga att Theodor har vaknat 2 gånger sedan kl 21 fast har varit ganska lätt att söva om.


Hörs i morgon sov gött!!

Sluta amma..

Hopp då har man slutat amma.. eller vi håller på för fullt!
Igårkväll o inatt har alltså Theodor inte ammat.
Mina tuttar sprängs o Theodor var INTE glad men kan ni tänka er han sov från typ 12 till halv 4 i natt sen var han arg i en timma tills jag gav upp o la han i vagnen då somnade han som en stock o hör o häpna... vi fick väcka han kl 9 för att vi skulle till BVC vid 10:O??
Det känns skönt o en aning befriande men oxå lite vemodigt.. det är ju himla mysigt att amma fast nu behöver jag o Stojjan få sova lite!!!

Han vred o vände sig en del o gnällde lite men somnade om då jag gungade vagnen lite. As trött är jag visst iallafall?? Känns som jag inte sovit nått fast jag nog sovit fler timmar än vanligt.

Bävar lite inför kvällen eftersom Andreas jobbar! Jag är ju så svag för Theodor gråt så det finns inte... mår bajs när han är så där ledsen:( Men det leder ju till nått bra det måste jag bara mantra!

Allt gick prima på BVC. Theodor väger nu 10900 g eller nått sånt har inte siffrorna framför mig o är 74 cm lång. Han har alltså vuxit mer på längden än på bredden:D.

Jaha det var väl allt jag hade att säga för denna gång.

Bilder!

Det verkar totalt omöjligt att hitta kabeln till kameran så nu laddar jag in lite bilder från mobilen istället.. det är ju inte världens bästa kamera på den men men!


Såhär såg det ut då vi försökte ta ett fint julkort på Stojjan, han ville inte:

   
   

O idag blev det ungspannkaka till lunch O självklart glömde Theodor att sätta på sig haklapp:
   

Sen gick vi ut o lekte i snön, o gunga såklart:D
   
   

När Theodor var lite sjuklig i Gubbo så svalkade han sig lite i Farmor Anna-Lisas diskho:
 

Min lilla sjukling!!


Idag har vi som sagt varit ute en del o innan det försökte jag röjja lite här hemma. Dammsög fast det sög kan jag lova.. Theodor hatar hatar hatar dammsugaren så det blev en snabbis med han på armen. Sen tänkte jag att jag kanske kunde svepa av golven istället.. det var lika kul det. Han försökte ju såklart välta hinken så den fick jag gömma oså skulle han följa efter mig o halkade hej vilt här.. typ gled fram på mage så det fick vi oxå ge upp efter ett tag. Han blev gör arg för att han bara halkade runt o inte kom i fatt svepet!

Men jag har iallafall hängt lite tvätt, diskat o lagat mat.. nu är jag inne på andra tvätten så ska väl snart hänga lite till!

Nu längtar jag tills imorgon då Ullis o jag ska göra stan.. jag vill shoppa shoppa shoppa!!!!
Jaja bäst jag sätter fart innan Stojj vaknar!¨

Hoj Hoj!!


Jag ser det snöar:D!

Det snöar ute:D riktigt stora fina julaftonsflingor:D Men vart var dom på julafton!!?
Jaja jag ska inte vara girig.. bättre sent än aldrig!

Igår var jag o Stojjan på stan med cissi! Det var trevligt synd bara att man bara känner sig ivägen med vagn. Ska på stan på söndag med Ullis alltså själv utan vagnar .. då kanske man kan finna nått!


Theodor har inte gått ett steg på egen hand sedan han blev sjuk så utvecklingen går lite bakåt här:P.

Snart är det nog dags att planera in en middag på tu man hand med min sambo tycker jag.. det var allt för länge sedan vi gjorde nått bara vi!

Nä nu ska jag söva min pojk så han får sova förmiddag o sen ska jag göra lunch!

Hörs kanske sen då:D

Hojsan!!


RSS 2.0