Snor snor snor!

Lill Stojjan är sjuk ( för första gången)! Han snorar massa o nu ikväll har han inte kunnat amma.. stackan kan ju inte andas genom näsan!

Idag har vi iallafall varit hos Thiniz o Jen. Thina bjöd på super god mat o fika, O Jen bjöd på sitt super söta leende o glada humör:D! Det trotts att hon oxå är förkyld!


Min dator har pajjat idag oxå.. eller alltså skärmen är knas. Vet inte vad som hänt men den har regnbågens alla färger o en jätte spricka i typ.. alltså i skärmen den är inte trasig ytligt:( Så har fått koppla en annan skärm till den!

Jaja nu borde jag nog verkligen sova för jag gissar att det kan bli livat i natt!


Hoj hoj

Vad har jag gjort???

Vad kan jag ha gjort för att förtjäna denna guldklimp...??
Vipps sa det så fick man reda på vad riktig kärlek är... trodde nog man kännt den förr men faktum är att kärleken till sitt barn är oslagbar.. o den för med sig så mycket mer. Den är kravlös.. man begär inte kärlek tillbaka av ett barn så som man gör av en partner eller en vän.. man älskar hur mkt de än skriker haha inget kan göra en lyckligare än ett barn! O kärleken till Pappan oj oj oj <3 i mitt fall Andreas;) Älskar han så otroligt för att han gett mig Theodor!
Jag tycker ju inte heller att det var så svårt.. träffade en dalmas.. hade en supermysig sommar.. blev tjockare o tjockare ( kan det ha varit för att han är kock?), Plupp sa det så kom en plupp ut, en liten Theodor plupp! Vackrast i världen i mina ögon! Livet fick en så mkt större mening o allt tack vare Lunarstorm:P!

Vad kan jag ha gjort för att få en sån underbar familj??

 Mina sötnosar:D


planerna inför dopet är i full gång så på måndag blir det bakning här hemma för hela slanten.


Alla frågar vad Theodor önskar sig o oj vad det är svårt att svara på.. om han skulle kunna prata skulle jag tro att han skulle önska sig en smörgås eller kanske paketsnöre för det är nog det som lockar han mest just nu:P Hans mamma skulle vilja ha en ny vagn för typ 6000 men det får hon välla inte:P!

Vi blir glada för allt.. det är ju tanken som räknas o att ni vill fira vår guldklimp räcker långt bara det! Men som sagt slår ni in paketen ni iallafall väljer att ta med er med paketsnöre så tror jag att Dojjan blir glad:) Smörgås är inte     
nödvändigt det fixar hans mamma!

Hejsvejs på er!





Herr toa=JA Palace= NEJ!

Det blev en lyckad ute kväll i lördags. Först var vi på Carl-Johan o åt sedan begav vi oss hem för att gå ut med hundar o klä på oss lite mer. Väl hemma möttes jag av en ur ilsk bebis som undrade vart hans mamma tagit vägen eller rättare sagt vart hennes tuttar var. Så sövde han lite snabbt.

Sen bar det av till staden. Det var jätte svårt att hitta någonstans att fortsätta parta på då vi inte ville trängas med miljontals i öltältet så det fick bli papa grappa o just där hände det absolut roligaste på hela kvällen:P

Karin var som vanligt VÄLDIGT kissnödig o efter en lång väntan kom en gubbe ut från herrarnas o sa att det fanns en toa med lås där inne... var ju pissoarer längst ut.
Så jag o Karin sprang in o klämde in oss båda på den lilla lilla toan.
Då vi båda kissat färdigt o det var dags att öppna dörren klev det in två herrar så vi fick snällt stå kvar inne på toan o vänta tills herrarna var klara.. o det tog sin lilla tid kan jag lova.. de skulle ju snacka väldigt mkt innan de väl skulle till o kissa.

Jag o Karin ( som stog som packade sillar på den lilla pytte toan) höll på o skratta ihjäl oss.. utan ljud då för gubbarna fick ju inte höra oss.
När vi trodde att kusten var klar öppnade vi sakta dörren o jo självklart hade det ju smygit in någon mer som hade "saken" ute o var i full gång att tömma sin blåsa. Vi ursäktade oss o kilade så fort vi kunde ut. Gubben som kissade misstyckte inte dock han skrek efter oss " Nämen så trevligt" Hahah O Karin sprang framför mig i korridorerna ut mot själva baren. Jag hade fullt upp med att bromsa in henne för att ta bort den gigantiska toapappersbiten hon släpade med sig under skon:P.

Efter det var tyvärr Karin o Stefan tvugna att åka hem o vi begav oss till palace.
O där slutade det roliga... palace är inget för mig.. eller så var det tråkigt just för att jag inte kunde tänka på annat än min lilla pojk som låg där hemma.

Det gick bra iallafall men nästa gång blir det nog inget palace.

Det var skönt att göra vuxen saker.

Jag tog väldigt dåligt med bilder hela kvällen men ett par ska jag lägg ain lite senare.

Hoj hoj


Goder morgon!

Nu så har jag vaknat till liv.. har ju varit uppe sedan halv 7 men det är nog först nu jag kan kalla mig vaken!
Nu har lill grabben somnat om o jag bestämde kl halv 7 i mirrse att då han sover ska jag oxå sova... men likt fan sitter jag här nu pigg som en mört.. åh det lär jag få igen i kväll!


Min lilla skrutt unge har faktiskt skött sig super de två senaste nätterna:D. Natten till igår vaknade han bara kl 4 somnade om någon timma o åt sedan vid 5. Lite tråkigt att man måste kliva upp halv 7 men det kunde ju vara mkt värre.. jag har varit med om det:S. O i natt sov han typ lika somnade lite tidigare o vaknade lite senare typ halv 5 o vid 5 ville han ha mat.

Nu sitter jag bara o väntar på att timmarna ska gå så jag får öppna den där goda läskande kalla alkoholhaltiga drycken som står i vår kyl... tihi!

Längtar så efter den där carl-Johans mat oxå, han kan sin grej förstår ni!

Ett litet dilemma har vi dock( Läs I-lands problem)... Jag vill äta lamm till middag o vill även dricka vitt vin till maten.. o enligt Andreas så får man skämmas om jag beställer det!!?? Tycker ju inte om rödvin ju.. ska jag behöva dricka vatten till maten??
Får väll bli så kanske.

En liten sak till som kluras på..?? Måst eman ha typ skjorta o sånt på Carl-Johan.. jag har ju redan valt ut Andreas outfit för kvällen o det blev jeans o t-shirt funkar det eller kommer vi bli stoppade i dörren??

Det vore illa kan jag säga!

Nä nu ska jag nog vila en liten stund om jag hinner innan trollet vaknar!

Hoj hoj

Party party!!

Tihi imorgon blir det lite partaj!!

Först ska vi till Carl-Johan o äta mat med Karin, Stefan, Nicke o Malin o sen bär det väll av till ett öl tält skulle jag gissa. Det ska bli sååå kul fast lite nervös är jag allt.
Har ju aldrig varit ifrån min grabb så länge o det var ju grymt länge sedan jag drack.. för tänk det ska lilla jag göra oxå.
Andreas har köpt hem lite cider till mig o sen blir det nog nån öl i tältet, ska ju inte supa men lite ska jag nog få i mig. Har faktsiskt inte saknat alkohol innan men nu är jag riktigt sugen.. mest på känslan tror jag att få vara lite barnledig o göra vuxen saker!

Ska pumpa som ett djur imorgon oså har jag ju massa i frysen till lille herrn.

Idag har vi varit på stan med Karin, Albin, Linda o lilla Tuva. Jisses så liten o söt den lilla tjejen är för att inte tala om charmtrollet Albin han vill vi se lite oftare!

Tänk att Lilla Tuva Bara är 1 månad o 1 dag yngre än Theodor o lika stor som ett av hans lår:P. Ser så knas ut att en så liten dam ( hon ser ju alltså i kroppen ut som om hon föddes igår) Håller upp huvudet o kikar efter lampor.. o tittar lite extra på en när man går förbi eller pratar med henne.. knas ser det ut!

Nu borde jag väll kanske sova.. så säger jag visst varje kväll:S. Men vill inte eller jag vill men vill ju vänta på att Andreas ska komma hem ju.. så tråkigt att gå o lägga sig själv.


Jag o Theodor kollade just på fyrverkerierna.. Han tycker dom är super fina fast de låter en aning för mkt. De väckte han nämligen idag. men det gick så bra så att somna om.

Nä nu ska jag nog vila upp mig inför morgondagen:D!!

Ha det!


Theodor hjälper mamma att diska.. ser ni så duktigt han diskar sleven?? Vad skulle mamma göra utan Dojjis??


Skoj o hjälpa mamma!


Här leker Theodor med Duken.. tycker inte mamma om för det står saker på duken som mamma inte vill ska ramla i golvet:P Men det struntar Stojjan:P!


Mammas skruttunge!!

Dålig bloggare!

Nu har jag varit dålig på att blogga.. fy på mig!! Min ursäkt är att Andreas varit ledig ett par dagar o jag velat umgås massa:)!

Det har iallafall hänt en del:
I fredags var jag och Ullis o hälsade på Thiniz o hennes lilla Jennie, Det var super kul.. helt sjukt länge sedan vi sågs o det känndes faktiskt som att börja om där vi slutade fast det är klart vi hade ju lite annat att prata om mot förr o tur är väll det. Kände hur mkt man saknat Thiniz faktiskt;)! Hoppas det blir mer av det. Träffade ju Marcus oxå o det var ju inte lika kul men gick bra(skämt bara så ingen tar illa vid sig:P).. han är sig lik kan jag säga!

O tänk det blev det för även på Lördagen sågs vi. Då kom Thina o Jen hit o fikade lite oså.. mysigt även det!
Pratade massa oså.

Kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad vi gjorde i söndags Kanske att vi var o handlade tror även att det var då vi borrade upp hyllor o satte upp lite tavlor.. oavsett vilken dag det var så blev det fint som snus!

I måndags var Kusin Rasmus här o hälsade på. Vi gick på stan typ hela dagen o köpte lite ramar o krukor.

I tisdags kom en gubbe från Lundbergs o bytte alla våra köcksluckor. blev typ ett helt nytt kök blev super!

Idag har jag varit o klippt mig o färgat håret medans mamma har haft Theodor o tränat lite inför lördagen. Det blev bra tror jag nog fast inte alls som jag tänkt mig. Jag hade tänkt att jag skulle färga mörkare och bara toppa lite... det blev typ nån varm brun färg med ljusa slingor i under håret:O. Helt imot vad jag alltid velat ha men tror det blir jätte bra bara man får vänja sig lite. Efter det gick mamma o jag o åt lite japans mat, det var gött!


Nu ska jag berätta det allra bästa med veckan som snart passerat: Theodor har sovit MYCKET bättre!
Natten till måndag vaknade han ganska många gånger som vanligt men åt bara vid halv 5.
Natten till tisdag vaknade han oxå mkt men åt bara vid halv 6.
Natten till idag fick jag nog o sa att Andreas skulle ta han helt.. ville inte gå upp alls. han somnade 21.30 vaknade vid 01 o somnade då om typ direkt då jag lyfte upp han o gav han nappen. glömde ju att Andreas skulle ta han:P. Vaknade sedan vid 03 då Andreas tog han. Då var han svårare o söva för Dojjis ville leka med sin pappa:P. Efter nån halv timma somnade han iallafall i pappas famn men när han skulle lägga ner han så kom de imot mobilen som plingade till han stoppade in nappen o han somnade om. Jag vaknade till då Andreas la sig igen o hörde då Theodor som låg o pratade för sig själv men han somnade om alldeles av sig själv:O.
O sov fram till halv 7:O låg då o pratade i sängen själv ett tag. Jag gick upp o bytte på han o gav han sedan mat o då somnade han om till halv 10:O.

Hoppas hoppas att detta håller i sig nu!!!!

Lite bilder från helgen med Thiniz O Jennie!

Jennie lånar Theodors sköldpadda!

Ganska rolig var den! Tihi sötaste Jen!

Åh då passade Theodor på o låna Jennies lekmatta!

Sötnosarna busar på lekmattan.

Sen kom Marcus hem o då drog vi!

Thiniz o Theodor hemma hos oss!

Jen lånar Dojjans gåstol. Tänker:"Var har jag hamnat?" Tihi så söt så!


Nä nu ska jag kika på fyrverkeri  o hoppas att det inte smäller allt för högt för Dojjan somnade just!
Han vaknade inte:D!! o Fin t var det.. man såg jätte bra från vårt fönster!
Hej svejs!

Uppdatering!

Igår var vi på Bvc o tänk grabben hade vuxit lite till:P.
Nu väger min lilla knubbis alltså 9280g och är 67,5 cm lång. Tanten på Bvc sa att jag nog skulle kunna göda två små bäbisar med min mjölk o det tvivlar jag inte på för skulle man spara det Theodor spyr upp oxå så skulle jag nog kunna klara av trillingar ( alltså innan han spyr, skulle ju int ege ett stackars barn spya till middag).

Han fick ju även en liten spruta igår eller i mina ögon var den ganska så stor. Theodor tyckte inte om det.. blev super arg o skällde ut tanten efter noter men det gick över så fort tanten plockade upp sin nyckelknippa o skramlade med:P. Efter det sov han i typ 5 timmar med lite avbrott för mat då.. han var nog lite små febrig då han sov o gnydde o skruvade på sig en del men efter den långa tuppluren mådde han prima sen. Kanske eventuellt att han var lite kinkigare än vanligt på kvällen sen men inget vi inte hanterade.

Idag ska vi på stan o köpa oss lite nya kläder hela familjen.. det är på tiden kan jag lova för oss allihoppa!

Sömnen: Ja du den kämpar vi med o det blir inte överdrivet av den varan.. men får väll sova då han flyttar hemifrån, om typ 20 år! Bvc sa att Pappa skulle ta över i nån vecka eller så, så vi kunde vänja av han med att äta på natten.. men när skulle det vara..?? Andreas jobbar ju för fullt o orkar ju inte både jobba o ta hand om Dojjan hela nätterna. Oså är han ju inte alltid hemma då Theodor ska nattas o det behövs nog då.
Jaja hoppas han kan få några dagar i sträck ledigt så vi kan ta tag i det hela!

Nu ska jag försöka få liv i mitt stora hjärta ( alltså Andreas) Honom hittade jag för övrigt på soffan i morrse.. jag undrar vad jag kan ha gjort för dumt i natt för att han hellre skulle ta soffan??

Inte har jag välla snarkat???

Ha en bra dag på er!

Imse vimse spindel!

Det kryllar av spindlar här i vår nya lya.. eller inte inne än tack o lov men utanför alla våra fönster är det feta nät o på balkongen bor det inte bara en utan två bamse Bossar!!

Så på kvällarna kan inte lilla jag beträda balkongen:(! Fy vad jag hatar spindlar... ni som känner mig vet hur mkt.. är sjukt rädd för dem oxå o jag vet hur löjligt det är men det förändrar inget.
Hatar att ha fönstrena öppna nu men måste ju få in lite frisk luft o bävar inför vintern.. är ju rädd att de ska vilja flytta in i vår mysiga varma lägenhet!


Dojjan älskar iallafall imse vimse spindel... låten alltså den o Klappa händerna när du är riktigt glad går alltid hem ja eller nästan. Undrar jag om grannarna gillar när jag skrålar på om kvällarna:P haha skulle inte tro det.. fast tror inte det är så lyhört jag har iallafall typ inte hört nått från dom. Då är jag nog mer orolig för Theodors gå stol... kan tänka mig att det kan låta lite då han flyger fram här hemma.. o ja han flyger för hans gå stol är faktiskt ett flygplan!

Nu ska jag sjunga lite o muntra upp den lilla herrn:P!!

Go kväll på er


Dolly pattar!

Det går väll sådär med vår plan.. På dagarna går det prima med ett par små undantag, ett par gånger har han fått mat efter 3 timmar men det kan man ju inte klaga på. Första natten sov han från typ halv 11 till 5 åt då o somnade om till 8.. så vill jag alltid ha det. Men inatt gick det inte lika bra o lite är det mitt fel.. jag var för trött för att kämpa för att jag gick o la mig för sent.. men jag ville ju umgås lite med min Andreas oxå. Iallafall.. han vaknade första gången vid halv 2, då hade jag sovit en timma, andra gången 2 tredje gången vid 3 o sen höll det på så till typ 5 då jag int eorkade mer o gav han tutte i min säng hela morgonen... Attans!!

Men nya tag!!! Inte ge upp!!

Jag har gått o skaffat mig Dolly pattar... känns precis som när mjölken rann till i början... det är så fullt så fullt! Försöker att låta bli o pumpa för vet ju att det bara kommer mer men ibland gör det så ont så jag är tvungen. Så nu har jag massa mjölk i frysen till den 23:e då mamma ska vara barnvakt:D! Då slipper vi ju truga med tllägg.
Den 23:e förstår ni så ska jag o Andreas gå ut o äta lite o kanske även ta oss en liten öl:D Gud vad jag längtar. Har faktiskt inte haft något behov förut men nu är jag JÄTTE sugen på en öl o lite barnledighet.. o efter begravningen vet jag ju att det går hur bra som helst för mamma med Theodor själv.. inte så att jag inte litade på henne förut men jag litade inte riktigt på Theodor, han kan ju vara lit emammig min lille grabb. Tror faktiskt att det var lite nyttigt för oss båda att vara ifrån varandra!

Nu ska jag nog gå o väcka min stora grabb som sussar så sött han behöver nog gå upp nu då han börjar jobba vid två.. måste ju käka lite oså innan!

Men först ska jag fixa lite bilder som jag lovat;)

   
Titta han sussar i vagnen!    
 
    
Öppnar Go boken paket!
 
 
O det är skoj!    
 
 
O goda är de med!
   
  
Läser med mamma!   
 
  
Jobbar å o vända mig om! 
 
  
Fick lite hjälp runt.. hihi!
 

Måste visa, Han kan snurra massor på filten.. hans hvud var förut där böckerna ligger! Duktig pojke!
      

Den stora kampen..

Japp idag ska vi ända våra liv.. nu måste det bli lite fason på det hela.. hahah låter väldigt seriöst det här!
Så här är det.. idag ska Theodor bara äta var 4:e timma.

O nu sket det sig.. jag som just skulle skriva att vi varit så duktiga hela dagen men nyss vaknade han o var hysterisk o jag tyckte så synd om han. Men till vårt försvar så var det 1.5 timma längre mellan målen än vad det brukar vara o vi tänker fortsätta kämpa! Så nu ska vi klara oss till 23 ikväll o om allt går vägen ska vi även försöka skippa nattmålet 2 snåret iallafall försöka dra ut på det. Vore ju toppen om han kunde vänt atill 5-6 nån gång.

Jag undrar just vad Theodor skulle säga om mitt sätt att formulera mig... "vi tänker fortsätta kämpa" Skulle tro att han struntar fullständigt i denna kamp hans kamp går nog ut på att få tillbaka sin tutte. Det är inte så att jag försöker sno hans tutte! Han får tutta men inte hela tiden!

Vet att jag lovat bilder o det kommer bara så att vi har lite strul med kameran just nu men snart.. lovar!
men en gammal bild kan jag bjuda på;)
var han liten här eller???
   

Oså blev han stor.. eller större:P

Lite sur är han nog oxå:P

nu ska det stojjas men min Sojjan:P



hoj hoj

Helt otroligt men sant!!

Idag har jag o Dojjan varit på ica o hämtat ut hans Go boken paket ( våran snälla brevbärare brukar alltid ringa på dörren o lämna det men tror det är semestervikarier nu) Eftersom trippen till affären gick så bra så tog vi ett extra varv i folkparken o tänk min lilla gullunge somnade o sover än:O!! För er som inte redan vet det så har Theodor vägrat vagn i typ en månad.. men tror han gillar det mer nu när han kan sitta ordentligt i den. Han smågnällde lite på vägen upp till parken så jag rotade fram en napp o gav han... Då hände nått mer otroligt.. han tog den utan o gallskrika som han gjort nu de senaste veckorna, han har tyckt att mitt bröst varit en mkt bättre napp men nu så:D.
Kan kanske tyckas lite underligt att jag försöker tvinga på det lilla barnet att använda napp men det är aningens bökigt då han klänger fast vid mig dag som natt då får vi helt enkelt ta det där med nappen senare.

Go bok paketet har jag inte lyckats öppna än för det håller Dojjan i stenhårt.. vill ju inte råka väcka han nu oså är det ju faktiskt hans paket så han ska väll öppna det själv sen när han vaknar! Ja i övrigt i dag ska det nog bara lagas lite mat o sen tänkte jag nog att jag o Dojjan skulle ta oss en dusch tillsammans, det tycker han ju är så skoj!

Nu ska jag försöka lirka ur matvarorna som ligger under vagnen utan att väcka herrn!


Har tagit kort på han så ni ska få se sen.. måste ju ha bildbevis.

hejsvejs

Stök o bök!!!

Japp idag har det bökats.. dock inte med linne skåpet, attans att det aldrig blir gjort! Men fixats massor har det gjorts o tänk både igår och idag var det jag somlagade mat, det brukar ju alltid Andreas göra.. det är ju han som är kocken i familjen:P.
Så idag lagade jag Rödspetta med rotfrukter i ugn.. det blev förstås mumma!

Idag har jag även ladat in massa bilder i datan så får se om man har nått o bjuda på... var så många kort så det är svårt att bestämma vilka man ska lägga ut:S

             
Bilder från förra ve3ckan i folkparken!



Dagen i övrigt har bestått av bus bus o åter bus... vår lilla Dojjan, alltså Theodor för er som inte redan hört att stackarn kallas det, har busat som sjutton i gåstolen.. han har fått värsta snittsen i den så nu springer han omkring o snor grejjer. Tror vi borde flytta upp lite prylar på högre hyllor kanske! Men nått kul ska väll pojkstacarn ha, ni skulle bara se hur stolt han blir då han får tag på kökshandduken som hänger på spisen:P

Nej nu är det bäst att jag leker lite med mitt lilla hjärta innan han ska sova!


               


Gardiner, Bus o skattepengar!

Idag har jag o mamma donat med våra gardiner.. eller det där var en lögn, de slinker ur en så lätt:P Mamma har donat o jag har tittat på, o tur är det för jag är lika handikappad med att sy som jag är att pula med datorer:P!
Det blev iallafall jätte fint, Tack mamma!
Efter gardinstyr o mat gick vi en sväng till myrorna o jag inhandlade en lampa för hela 45:- ett klipp eller vad?! Efter det gick vi till Hemköp för att köpa lite mjölk.. det var då jag upptäckte att 12 000 hade satts in på mitt annars ganska tomma konto:D så det blev lite mer än mjölk;) Skämde bort mig själv med lite natur godis o en extra smoothie.. köper ju alltid en men idag kostade jag på mig två!

Imorgon måste det styras lit ehär hemma.. jag har lagt en del tråkiga sysslor på hyllan i hopp om att det skulle göra sig självt.. men ICKE! Vi har fått undan en hel del men tyvärr lämnat det tråkigaste som tex att plocka in i linneskåp oså. O jag har en fråga till er som läser: Vart ifrån kommer allt småplotter? Som tex gamla laddare o annat.. jag kan inte förstå vad jag ska ha allt till men kasta kan jag inte förmå mig till. O var tska man göra av skiten?
O den största frågan av alla, fast den kan nog int eni svara på.. men hur i sjutton fick vi plats i en 2:a på 60 kvm när vi LÄTT fyller upp en 4:a på 99 kvm????

Ja ja det blir bra men önskar nog man kunde trolla bort lite små plotter!

Här kommer en lite bilder på mitt lilla monster:D
     gott gott
Käkar banan                       Gott gotti gott gott!!!

Nu ska jag pussa på mitt stora hjärta.. mitt lilla hjärta sover sött!

Hojsan

Välkommen till min nya blogg!

Så nu har man fallit för grupptrycket:P!!
Nej men sanningen är att jag ÄLSKAR bloggar.. det är ju tillåtet skvaller. Och eftersom jag då läser väldigt många bloggar så känns det inte mer än rätt att jag oxå skaffar mig en;)!
Vi har ett litet problem dock... jag är absolut ingen datanörd.. skulle nog kunna säga att jag är aningen handikappad vad gäller just datorer så jag kan inte för mitt liv förstå hur man laddar upp en visningsbild o har visst redan lyckats ladda upp 2 tomma inlägg, men va fan om ett par veckor, månader eller kanske även år har jag nog hittat rätta knycken!

Va har just flyttat, det var på tiden kan jag lova! Nu bor vi i vår efterlängtade 4:a fick knappa dygnet på oss att tömma o städa den gamla lägenheten det var jobbigt son satan men skönt att få det övetstökat på kort tid. Nu är vi inflyttade iallafall även om det finns massa kvar att göra... men hörre ni gisses vad bra det kommer att bli o gisses vad jag trivs. Det blir jag nog tvungen att göra för någon mer flytt blir det inte på ett tag.

Idag Var först Ullis o hälsade på.. tihi Ulis är lite rund om magen;). O sen kom Cissi o Ginga förbi.... Ginga det lilla bus monstret passade på o kissa på min nya matta.. tur att det var en billig skit matta från Ikea!


Nu kommer snart min Andreas hem från jobbet o imorgon kommer mamma o ska sy upp lite gardiner... snart mina vänner, snart blir det fason på det hela:)!


Sov gott

 


RSS 2.0