nu är julen över..

Nu är julen över.. o tack o lov för det!
Jag brukar gilla julen men i år var den pest, jag firade den utan Theodor o det betyder att inte fira den alls. Så för min mammas skull befann jag mig hemma hos henne kl 10 för att äta jul"frukost" (läs ett fullproppat julbord). Sen åkte jag hem o försökte förtränga att det var jul överhuvudtaget.

Nu har Stojjan kommit hem från Dalarna iallafall så nu är jag glad igen. Igår var Mamma här fikade o vi passade då på att ge det lilla trollet sina klappar från oss. återkommer kanske med bilder annars kan jag hänvisa till mammas blogg.

Theodor har gått o ropat på mormor och cissi ända sedan han kom hem... igår sprang han omkring med sin telefon o babblade om cissi så jag kände mig bara tvungen att ringa upp henne så de fick prata lite:P fast då säger han ju inte så mkt när det verkligen är nån i luren. När jag pratade med mamma i telefonen förut råkade jag nämna cissis namn igen o då sprang han omkring i säkert en halvtimma o ropade på henne:P.

Nu sitter jag o väntar på att Ullis o hennes lilla troll ska komma o fika lite, var super länge sedan vi sågs nu. Stojjan tar sig en lur, lite väl sent men han hade nog inte orkat med besök annars skulle jag tro!
Fick nyss reda på att min bror med barn ska komma till stora staden imorgon oxå det ser vi verkligen fram imot.

Nu kommer jag inte på mer men uppdaterat har jag gjort iallafall så nu är det frittfram att gnälla på dom som inte gjort det:P

HEjhej

liten snabb uppdatering..

Super dålig på att blogga men har verkligen ingen lust just nu, livet går upp o ner just nu (mest ner tyvärr) men snart kanske det kan bli lite ordning! Men som sagt lite uppdatering ska jag försöka ordna.. mest för att jag ska kunna klaga på alla andra som INTE bloggar:P.

Jag har flyttat nu iallafall Sååååå skönt, så vill ni komma på fika så slå en pling vettja.

Ska börja skolan den 11 januari :D.. gött!!

Jo det var väl det roliga.. de tråkiga sakerna struntar vi i just nu tycker jag.

God Jul på er!!

RSS 2.0