Bäst att skriva lite..

Stefan tjatar ju så mycket:P!!

Ja ni vad ska man skriva...?

Vad har hänt..?

Jag har fått schema för sommaren.. det blir massa jobb o det är ju bra fast det kommer bli tufft att fixa barnvakt. Så alla som känner sig manade att busa med vår vilde är hjärtligt välkommna!!

På fredag blir Cissi o Coffe man och fru, vilket i sin tur måste betyda att jag blir tvungen att skaffa mig en ny fru eller?
Hur ska detta gå..? Hur ska jag klara mig utan en fru??

Jaja Coffe måste väl oxå ha en Cissi fru antar jag så det är väl bara för mig att kliva undan.

Coffe o Cissi.. det känns lite som en epok. Även om det varit lite upp o ner som för alla andra så har ju faktiskt jag varit med under den där ner perioden, då det var meningen att det inte skulle vara nån Coffe o Cissi.. men varje kväll hörde man Cissi uppe på loftet hur hon plockade upp sin LG o slog Coffes nummer för att säga godnatt:P.
Dom är söta de där två... trodde dom verkligen att vi skulle gå på att de skulle kunna vara isär.. hahah nepp det gjorde vi inte.
O som dom gnabbas:P De låter ju redan som gifta så vad ska dom med ett papper till:P?

Kul ska det bli iallafall att få se dem uppklädda o höra dem ge sina kärleksförklaringar o jag har hört rykten om att Coffe ska sjunga... DET ska jag säga er att jag verkligen ser fram imot:D!

Min lilla Stojj då..
Jo då han mår bra! Han klättrar som bara den.. o ramlar o slår sig som bara den, o då ska ni veta att han blir arg men det går fort över.. han är inte långsint han inte!!!!

I helgen var vi i Viken o där trivs han vill jag lova.. han älskar deras Kissar o trädgård.. men allra mest älskar han sina kusiner!!

Härom morgonen ( eller det var nog ett tag sedan ) så hittade jag min lilla buse i handfatet.. o det var ingen som hjälpt han upp. han busade som vanligt runt medans Andreas låg o sov o jag gjorde frukost. Jag hörde hur han öppnade badrumsdörren men tänkte att det kan ju inte vara så farligt. Sen hörde jag den där lebbiga tystnaden ni vet som man bara MÅSTE lära sig att lyssna efter som förälder o det gör man ganska snabbt, tror man blir tilldelad det örat på BB.
Jag gick in i badrummet o där satt han i handfaten med alla våra tandborstar o borstade flitigt.
Jag stannade upp o tog ett par kort på han som jag LOVAR att jag ska visa nån dag.

Annars sitter o står han på bord, på stolar, på soffor o på skrivbord mest hela dagarna.

Han har lärt sig att slänga släng kyssar, det var faktiskt Tant Cissi som lärde han:D. Oså har han nu lärt sig att pussas men stängd mun ett litet sött smack ljud får han fram oxå.
Han kan lukta på blommor, fast hans sätt att lukta är att blåsa men vad gör det? då sprids ju doften till alla omkring.

Ja ni det var nog allt för idag nu är det bäst att sussa så man orkar med en klättrar dag imorgon oxå!!!

Jag suger...

På att blogga alltså annars tycker jag nog att jag rockar ganska bra:P!

Det har väl hänt en del antar jag men minnet är ju ganska kort..
Jag har nu fått veta att jag står med på schema för sommaren på ringarums så jobb blir det:D.. att Theodor fått dagis plats i augusti är ju inte så bra men det fixar sig nog ska ni se!
Har oxå beslutat mig för att plugga till hösten så nu hoppas jag att ni håller tummarna för att det går vägen oså.

Idag har Ullis o lilla Empelie varit här o myst lite.. Mycket trevligt.

Vi har haft möhippa för Cissi o förutom att hon listat ut det i förväg så var det super!

Valborg var vi nere i Las vikas o mös en massa.. eller mös var väl en fet lögn för om det är någonstans Stojjan får energi så är det där. De har ju en underbar trädgård att strutta runt i så vi sprang en del han o jag! Men massa skoj hade vi iallafall.

Ja ni det var väl vad jag hade att säga för den här gången men om ni känner mig så vet ni att när ett inlägg poppar upp brukar det ofta följas av fler på kort tid sen är ju risken att det blir torka igen men men man kan ju alltid hoppas:D!!

Hoj hoj!!


RSS 2.0