Det nya livet startar nu!!!!

Japp nu jävlar är det dags att sätta fart om man ska va redo för Beatch 2010.
Kommer jag nog inte hinna men igentligen är det inte det som är poängen heller.. Har varit så sjukt trött de senaste veckorna, det kan ju förklaras på massor olika sätt. Det är alldeles för mycket skit i mitt liv just nu, jag kan inte styra allt men maten och motionen kan jag styra så det ska jag göra en stor förändring på. Vem vet med detta kanske allt vänder.. det håller jag tummarna för!!!!

Saknar min lillskit så det gör ont i mitt hjärta.. fan vad det här är jobbigt.. vänjer man sig någonsin undrar jag??

Se hela bilden


Bajs kväll...

Tjoho!
Mitt tangentbord är paj så skriver inte så flitigt nu för tiden. Nu har jag lånat dator o snart ska det införskaffas ett nytt till min vackra ferrari:P

Igår gjorde vi ett försök till att skaffa vuxen poäng. Meningen var att jag skulle storstäda och ta ett glas vin men si så blev det icke.. som vanligt.
Ci och Coffe kom över.. dom käkade pizza o jag käkade godis, jag var ju tvungen o väga upp att jag ätit sallad till middag:P
Det blev de verse snusk snack mest bajs ( blir alltid sånt när Coffe är med.. vet inte varför ). Den där Coffe har en förmåga att få allt att låta super vidrigt, en gåva faktiskt. Allt blir så mycket roligare då måste jag säga.
Vi skrattade massor, blev lite runda om fötterna men avslutade faktiskt kvällen tidigt, runt tolv tror jag. Nu undrar ni säkert vart vuxen poängen kommer in i bilden o ja det gjorde jag med då Cissi skrev det till mig på fejjan imorrse men jag tror att vi fick ihop dom just för att kvällen inte slutade efter tre på natten och framförallt för att kvällen inte slutade på Palatset eller på nån sunkig efterfest som man ALLTID önskar att man skippat.
Sen att vi mest diskuterade bajs kasnke ger ett litet minus men va fan!!

Måste bara skriva en liten grej som chockar mig var dag sedan den 13:e mars... Min lilla Stojjan bojjan är 2 hela år:O. Hur gick det till?? Och han är verkligen 2 helt plötsligt.. bildar meningar o det kommer nya ord varje dag. Nu leker han riktiga lekar, typ rollspel. Det är så skoj att se. Han förstår så mycket.. det är inte klokt! Härom dagen stog han upp o kissade i pottan... då fick hans stackars mamma en chock. Då är man ju en riktig karl.. oj oj oj!!!

Idag har det inte hänt ett skit o det kommer det nog inte göra heller. Ska slänga mig i sängen o glo på film tror jag.

Saknad....

Aj aj aj vad livet gör ont ibland!!!!!

RSS 2.0