Nya tider..

Snart nytt år.. ojsan vad tiden springer iväg!

Idag har jag varit o klippt mig.. jag blev nöjd fast skulle vilja få bort mina fula slingor oxå men det får nog bli 2009 tror jag.
Mamma tog hand om Stojj medans jag var o gjorde mig nyårs fin o han hade visst sovit hela tiden.

Efter det åkte vi till City gross på jakt efter kalkon, o där var vi inte ensamma kan jag säga. Någon kalkon gick inte att finna så nu står Anka på menyn istället men det är ju mumma det oxå. Tror det mesta blir mumma då Andreas står vid spisen :D

Nu ska ni få höra på nått riktigt märkligt: Theodor har varit lite små knölig att ha att göra med de sista dagarna.. han är nog inte riktigt kry än tror jag. O idag fick jag nog på allt bärande så jag satte ner han i vagnen ( den nya som varit trasig) o rullade omkring på han här inne.. o tänk han somnade på 5 minuter! Han måste ha varit jätte trött tänkte jag men nu på eftermiddagen gjorde jag det samma o han somnade lika fort igen:O!
GÖTT!!

Nu sover han än o det är väl kanske inte jätte bra men jag orkar inte bry mig.. det är lite emot mina priciper att väcka han.. vill inte! Så han får sova så får vi se hur natten blir!

Jahopp nu känner jag mig riktigt stressad jag måste ju packa massa idag. Har skrivit typ en meter lång lista med saker som ska med:O Tror jag ska kolla igenom den igen o se om vi verkligen MÅSTE ha med oss ALLT!!
Dags att packa då men innan det skulle jag vilja önska alla som läser ett riktigt gott nytt år!!!!!!!!!!!!!!!

Hej hej

Så var julen över..

Vet att jag är dålig på att uppdatera men ni ska veta att jag tänkt massa på det!
Jag har slarvat bort kabeln till kameran o kan därför inte ladda in några bilder ( ännu värre är att det är slut på batteri o jag kan ju inte heller ladda den utan kabel) o ville ju börja men ett inlägg med julbilder men nu kunde jag inte vänta längre:P!

Vi har haft det super bra i Dalarna, Farmor i Gubbo skämmer bort oss:D!
Resan dit gick oxå över förväntan, Theodor sov på det första tåget o på det andra var han glad fast lite rastlös förstås vilket är mkt förståligt!

De två första dagarna i Dalarna var Stojj väldigt glad o go men sen blev stackarn sjuk. Fick sin första feber, tyckte så synd om han. Natten till annandag jul så sov jag typ ingenting, han var så läskigt het o bara låg o gnydde. så jag satt där o baddade han med vatten o ammade frinetiskt ( stavning?)

På Julafton kom tomten såklart, han var en rolig prick minsann. Theodor tittade skeptiskt på han men blev faktiskt inte rädd!
Mycket fina klappar fick vi o Theodor passade på o göra sig till lite med att gå tre fina steg på egen hand:D!

 Idag har dock det allra bästa hänt tror jag, eller gud detta låter ytligt Men ni som känner mig vet ´hur besviken jag blev då vår vagn gick sönder o idag kom plötsligt ett litet paket hem med reserv delar.. så idag har min kära Andreas skruvat o meckat så nu funkar den:D det trodde jag väl aldrig!!!


SÅÅÅÅÅ glad!

På nyår bär det av till vika, Vi ska vara hos Jennie o Kubbe med Nicke, Malin, Linnea o Rasmus! Det blir middag o mys!

Nu mina vänner ska jag krypa ner i soffan hos Andreas o mysa tror jag;)!

Sov sött


Jul o snorvalpar!!

Idag har vi firat lilljul hos Gammelmormor Sonja:D!

Det var super mys, men god mat, fina klappar o mysigt sällskap!

Theodor har uppfört sig exemplariskt trotts att han har energi till tusen. Sov halva vägen dit o busade andra halvan, jag har ju varit lite nervös för resan dit eftersom min son hatar att åka bil o det är ju lixom 12 mil! O på vägen hem somnade han innan vi kommit ut ur västervik:O!

Jaha nu kom min baby hem.. han har varit hemma hos chefen o druckit lite öl. Lite små lullig är han nog allt.. tihi!

Men nu till snorvalparna: När vi åkte igenom viken på hemvägen Mötte vi dom.. med huggtänder o.. nä skojja bara. Men då vi passerade Banken i viken så small det till. Nån liten snorvalp kastade en snöboll rakt på bilen ( jag undrar vart han fått snön ifrån). Jag sa till mamma o stanna, jag ville ju skälla på dom:P Fast de små fegisarna sprang ju såklart. Men vi åkte efter ville ju skrämma dem lite. mötte en securitas bil o berättade för han. Den lilla stackarn har nog inte allt för mkt att göra i viken en söndags kväll så han flina stort o sa att han nog skulle skrämma dom.
Han tog över vår jakt o vi fortsatte hem:D. Det tråkiga är ju ( som Andreas pessimist just sa) att det var just att bli jagad dom ville men det kvittar för på så sätt fick ju vi lite kul oxå:P!

Nä ni gott folk på tisdag bär det av till Dalarna o jag gissar att jag kommer att vara mkt upptagen med att packa imorgon o inte kommer ha så mkt tid att skriva så bäst att passa på o önska er alla en RIKTIGT god jul!!!

Glöm inte att ställa ut gröt till tomten nu;)

Haha påtal om tomten så sa Linnea nått skoj. Hon tror Tydligen inte på tomten längre för hallå " Ingen kan ha så där stor näsa" haha.

Nu ska Sandriz sussa!!!!

Pigg som en mört!

Nja som en mört var kanske att ta i men mkt mkt piggare är jag.. skönt för på söndag ska det ju firas jul men min sida av familjen o imorgon skulle jag behöva ut på stan o handla en till julklapp till min Andreas!

Idag har Cissi varit här o fikat, hon o Stojjan var värsta bundisar! Trots att det var ett tag sedan de sågs så kunde hon plocka upp han o gosa hur som o han tittade beundrande på henne:D

Annars har vi inte hittat på så mkt tror att jag är piggare i huvudet än vad jag är i kroppen.. vill så mkt men händer nada. Imorgon bara måste jag städa iallafall oså skulle jag nog behöva packa lite för vi åker ju på tisdag vore ju skönt o ha det mesta klart!

Jag har slängt på lite kulor på granen idag oxå, mkt fin o ståtlig blev den tycker jag! Fast den skulle behöva en liten stjärna.. får se vad vi kan hitta på imorgon, den måste ju vara röd eftersom granen är klädd i röda o svarta kulor.

Du ska veta Karin att din kommentar värmde massa så nu tycker jag massa massa synd om dig o din mage!


Marcus fyller år o hur dum han än är så förtjänar han väl ett grattis.. mest då för att jag ska få ett tillbaka i april, oså för att ni alla ska veta att han blir ännu ett år äldre den där Marcus:P!
Grattis grattis!

Jahopp Nu ska jag nog krypa ner i soffan o glutta lite på tv sen sk adet nog sussar tidigt ikväll!

Ps. hur duktig är jag då som skrivit hela två inlägg idag???


Så sjuk så sjuk!!

Gisses vad lilla jag är sjuk.. igår trodde jag nog jag skulle dö ett par gånger men tack o lov så kom min mamma o gjorde pannkakor åt mig! Natten dock var nog den värsta jag varit med om.
O ni som känner mig vet ju att det är VÄLDIGT synd om mig när jag är sjuk.
Jag klev typ inte upp ur sängen en enda gång.. gissa om Theodor tyckte jag var tråkig??

Idag mår jag lite bättre iallafall fast är riktigt riktigt slö så Theodor tycker nog fortfarande att jag är tråkig o det ser ut som faaaaaaaaan här. Mkt pågrund av den där Stojjan.. han är vild. igår tömde han skohyllan på skor, plast skåpet på plast och linne skåpet på ja linne o idag har grabben hunnit med följande: Skohyllan, plastskåpet och bokhyllan.. duktigt va??

nä nu ska jag slänga mig i soffan o tycka VÄLDIGT VÄLDIGT synd om mig själv medans mitt lilla monster sover!!


Underbara unge!!!

Jisses vilken underbar unge jag har:D
Han har sprungit omkring i två dagar nu o bara as garvat! Smilar upp sig hela tiden o skrattar konstgjort.. hahaha! Så söt sååå!!

Idag har vi handlat lite. har ju varit på jakt efter en overall till Stojj ganska länge o idag hittade jag en JÄTTE fin!"!
Han fick ett par braller oxå snygga som bara den.. fast lite sur är jag iallafall för exakt samma byxor kostar typ 70 kr mindre på baby avdelningen! Grrr trött på strl 86!!!
Vi var o shoppade en plast gran oxå så den ska nog pyntas imorgon tror jag.. får se hur det går för när jag plockade upp den blev Theodor JÄTTE rädd.. stackarn, fast han vänjer sig nog vid den snart!

Nu är det nog inte långt kvar tills Stojjan går tror vi.. eller det kan man ju inte riktigt veta men han har nu lite små vingligt tagit två steg på egen hand ett par gånger.. åh han ser så stolt ut. Så snart skenar han väl iväg.. kanske man vet ju aldrig!
Fast jag är ganska tacksam över att han tar det försiktigt för vi vill ju inte ha lika mkt blåmärken som när han lärde sig att resa sig själv!


Jag är förskyld:( Stackars lilla jag.. måtte jag bli frisk till jul! Är alldeles matt o snuvig.. fy o blä men det blir nog bra får vi hoppas.. måste ju vara super friska om vi kanske ska träffa Theodors farmor i jul ju så var så snälla o håll tummarna för att vi blir o håller oss friska!!!


Det var meningen att jag skulle åka till Åby o träffa Ullis o hennes gullegumma men tyvärr var hon oxå sjuk så får bli en annan dag.. tråkigt saknar dem nu faktiskt.
Saknar Thiniz o lill Jennie oxå.. känns som det var jätte länge sedan.
O cissi o Toris var oxå länge sedan:S!

Jahopp detta var nog vad jag fick ihop för denna gången!!
Ha det gött allihopa!!

Dumma dumma jag!

Fy vad jag är dålig på att skriva blogg.. skäms på mig!

Hopp vad har hänt sedan jag skrev senast?? jo det skulle jag kunna skriva här om det nu inte vore så att jag är lite smått senil:S

Men i måndags bakade vi iallafall pepparkakor o julhandlade.. så nu har vi köpit alla julklappar för i år bra bra tycker vi:D!

Idag fyller min lilla baby år, eller kanske borde jag skriva stora baby! 22 hela år blir han idag!
Har fikat o ätit tårta med Britt, Mamma o Kent idag!
Nu jobbar 22 åringen till 22:P.

Imorgon bär det av till Vika för att kika på lucia. Nea ska visst sjunka i en kyrka.
Kanske att jag försöker klämma in ett litet besök hos Karin i sitt nya hus.

O på Lördag är det ett försenat 25 års kalas för Malin o om tid finnes ska vi även en liten tripp till Thiniz med familj o förhoppningsvis pyssla lite!

Nu önskar vi bara finna en grön plast gran ( för man kan ju inte ha vit) o sen är vi nog redo för julen tror jag:D!

Idag när vi var på stan spanade jag efter lite kläder till Stojjan. Å så deppigt! Han börjar ju sakta men säkert att växa ur strl 80 nu o 86 är inte lätt att finna bland baby kläderna:(. På typ alla baby avdelningar är det upp till strl 86 men det finns inte mkt. Finns ju även på barn avdelningarna men då blir plötligt kläderna JÄTTE stora o med stora menar jag grabbiga, Hårda byxer o typ klumpiga tröjor inga mysiga kläder direkt. Inget kryvänligt direkt. Tror han är lite för stor för sin ålder.. men inte så stor väl??

Jaja vi spanar vidare!

Nu ska jag klo på tv o hänga tvätt!

Hojsan!

RSS 2.0