Trött o grinig!

Japp så har vår dag sett ut!
Stackars Stojjan vill inte alls.. han sover så illa nu på dagarna när han inte får tutte o flera gånger idag har jag varit väldigt nära att ge upp! Men icke vi har klarat det.. tack o lov att Andreas har varit ledig o bara jobbat kväll igår o idag!

Känner mig lite smått oduglig om jag ska vara ärlig, kan ju för fan inte söva mitt eget barn eller det kan jag ju men det tar omänskligt lång tid. På morgonen idag då han vaknade straxt inna 7 ( fortfarande svin trött men han slet som ett djur för att vakna) försökte jag söva om han i över 1,5 timma. Han däck atill sisst! Det är så det funkar.. jag söver han lixom inte han däckar till slut, jag vill så gärna bara komma på ett knep men inget funkar. Nappen vägrar han, han har ingen snutte eller nått sånt att finna tröst vid, det går inte att sjunga, int eatt vagga, inte att buffa i rumpan..... inget funkar.. vad gör man??


Jaja det har ju bara passerat tre dagar ( fast känns som en evighet) så det blir nog bättre, blir nog lättare!
O imorgon ska ju grabbarna klara sig själva.. tror nog det kan hjälpa faktiskt! Att jag int efinns i närheten, tror jag lixom påminner han om vad han saknar hela tiden!

Jag är nog inte Theodors favvo person för tillfället:(.. han grinar när han är med mig. I morrse kom jag på han.. jag hade försökt att söva om han skit länge, han var super grinig så jag gav han till Andreas som låg i sängen o gick o satte på kaffe. När jag kommer tillbaka ligger den lilla busen o skrattar o myser med sin pappa o så fort han fick syn på mig så började han grina igen!!!
Men sicken tur då att Theodor ska spendera kvällen med sin favvo person imorgon:D Japp för i morgon är det FREDAG o jag ska smälla ner min fylliga kropp i en maskeraddräkt avsedd för barn från 8- 10 år:P blir nog nice eller vad tror ni:P!!!

Nu måste jag nog äta en liten glass så jag blir lite lite fylligare!!


Min skruttunge!

Theodor bus biter sin mamma.. hårt så hon blöder:S AJAJAJAJAJAJAJAJ!!

Så igår beslutades det att jag inte ska amma på dagarna längre.. alltså bara på natten! Det är bara då han verkligen äter.. på dagarna leker han ju mest med dem o använder dem för att sova såklart.
Så igår var en extremt jobbig dag. Theodor sov förmiddag i vagnen kanske nån halvtimma 40 minuter o sen sov han bara i 20 min på eftermiddagen.. han var hysterisk i typ 2 timmar fy fy fy vad jobbigt det var!
Idag har det gått lite bättre han skippade förmiddagsluren men somnade utav utmattning vid typ halv 3 o sov i två timmar!

Hans nya favvo sysselsättning är numera att ställa sig upp mot saker:P han sätter sig nu helt själv upp och kryper.. det går inte jätte fort än men massa fram går det:P!
Förut idag gick han omkring vid tv bänken, fram o tillbaka helt själv medans han höll i tv bänken såklart:P
O nu vet han helt klart vad lampa är.. varje gång man säger det så tittar han upp:P!

SNART ÄR DET FREDAG MINA VÄNNER:P

I city med Cissi!

Idag har vi vart i stan med Cissi.. o hon har shoppat. jag o Stojjan fick snällt titta på för vi är lite fattiga vi:S eller ska vi vara helt ärliga så har nog Theodor lite stålar på sitt konto men det ska han väl kanske köpa körkort för sen.. inte idag:P!
Träffade även söta Jen o hennes söta mamma på stan en snabbis, mkt trevligt även om tiden var knapp!

Till Karin: jag tror nog Thina klarar av mig och förövrigt så tycker jag nog jag är stor kickak nu som klarar sig själv. vet att du vart på kryssning, ska steka i solen utomlands snart och just köpit dig ett hus så dig tycker vi inte synd om:P Men jag är inte avis inte:P hihi jo kanske lite!!
o träffas vill jag snarast dock tycks vi sällan ha tid sammtidigt.. men jag slår en pling imorgon så styr vi upp det här!!!


Tackar för komentarer men är fortfarande en aning besviken.. idag har 10 personer hunnit läsa bloggen.. vart är komentarerna???
Ett litet hej kan ju inte skada hörrni! Vill ju veta lite vilka ni är ju!

Nu är de dags att sussa tror jag!


Fredag lalalalalala!

Nu är det fredag igen! Man skulle kunna tro att det är en mkt roligare dag än alla andra i veckan o för de flesta är det nog det men min Söta sambo jobbar ju helg så fredag för mig är typ som alla andra dagar.. blä!

Men han var ju ledig igår så vad klagar jag för!?

Idag tror jag att jag ska gå på stan med Cissi..? Fast har inte pratat med henne på ett tag så vi får se vad hon säger när hon vaknar!

Mitt lilla pyre sover i sin säng o mitt stora pyre sover på soffan.. Igen.. skulle allt kunna tro att han inte vill sova med lilla mig.. tror ni jag snarkar?

Sedan Theodor tog sina första kryp tag har han inte krypit mer... vill inte.. kan inte! Eller lite igår kröp han på biljardbordet, låter säkert va? o nu på morgonen kröp han fram till mina skor som stog typ två meter ifrån han! Jag tror jag kommit på det hela.. han kryper bara då det är nått han inte får.. typ tugga på mina skor eller dricka upp mitt kaffe:P Busfrö!

Tycker ni komenterar dåligt.. jag vet ju att det är fler än Karin, Thina och Cissi som läser min blogg o visst är jag glad för deras komentarer men alla andra då??
Komentera mera!!!!!

Nu tror jag mitt stora pyre har vaknat så ska ge han en fredags pusssssss!!

hojsan

Mör i min arma kropp

Idag har vi varit hos Andreas Faster Britt o ätit lunch.. mkt gott var det!
Goda bullar o väldigt god morotskaka:D!
Men Mör är jag.. känns som jag närmar mig 90. Vi gick nämligen till Britt ( hon bor förövrigt i Lindö) och gick hem! O visst det kanske inte är jätte långt men det är väldigt långt då man redan har ont i sin lilla fot, o den lilla onda foten gör i sin tur att man haltar lite lätt o då får man lixom ont i resten av sin lilla kropp. Man blir mör helt enkelt!


Imorgon tror jag att jag sak gå på stan med Cissi.. om min arma kropp tar sig ur sängen vill säga.. klart den gör vem ska annars busa med Stojjan hela dagen??
O självklart står städning på listan oxå, Det gör den ju alltid tycker jag!

Nu är det bankat o klart ( eller heter det kanske spikat?) Jag ska på Halloweeeeeeeeeeeen party med Thiniz.. tihi va skoj fast jag är lite nervös oxå!
Jag ska ju vara borta ganska länge från min prins.. inte för att det går nån nöd på han, han är ju med sin pappa men jag!! Jag kommer ju sakna han massa! Skumt att det kan kännas så ovant o konstigt att göra sånt som man typ gjorde jämt förr!


Så JA skumt känns det o jag hoppas verkligen jag kan slappna av men det ska i vilket fall som helst bli hur kul som helst att festa lite med Thiniz igen.. det var ju århundraden sedan:P!



Nu borde o ska jag sussa lite!!

Hej hej



Mitt lilla bus, Mitt allt, Mitt hjärta!!


Hemgården??

Nu känner jag mig redo att gå till öppna förskolan! Har hört att Hemgården ska vara jätte mysig. Är det någon som vet vad de har för öppet tider?


Igår hände det grejer ska ni veta! Igår när Mamma o Cissi var här så satte sig Theodor upp helt själv från mage. Oså gröp han lite oxå:P! Han har ju ett tag nu tragit sig fram lite lite men han blir ju så arg när det inte går som han vill... igår tog han iallafall typ två tre kryp "steg" åt gången vid ett par tillfällen!

Theodor hoppade över sin eftermiddagslur igår o var därför jätte trött o somnade redan vid 8.. vaknade sedan tre gånger innan Andreas kom hem vid 22 när han då vaknade o fick syn på pappsen så blev han klarvaken ( han var ju tvungen o visa pappa att han lärt sig krypa ju:P) o sen var han vaken till typ 2.. suck!!!!

Oså vägrade han att sova förmiddag idag oxå fast nu sover han tack o lov.. men vart ska detta sluta?? Han blir ju inte direkt nån glad bebis om han inte får sova o jag blir verkligen inte nån glad mamma av att inte sova!
Men nu är jag trött på allt detta sömn snack!!


Hoj hoj på er!


Fy vad jag blir arg!!

Grrr

Sitter o tittar på matakuten på tv 4!
Jag blir så arg på folks okunskap om mat.. blir så arg på vad folk trycker i sig men mest arg blir jag såklart på vad vi ger våra barn, vad vi sänder ut för kunskap alltså noll!!

Det är rent ut sagt hemskt vad dom små stackarna ska få äta varje dag. O efter en lunch bestående av Massa massa konstgjorda tillsattser o typ inga färska råvaror förväntar sig folk att de ska lära sig nått i skolan! Deras mat är näringfattig.. men billig såklart!! Grrr vad arg jag blir!


Stackars Dojjan som kommer få gå till skolan med egen matlåda.. japp för han ska minsann äta lagad mat! Hoppas han kan föregå med gott exempel o inte bli mobbad för sin lilla låda men färska grönsaker o färsk fisk!

O en anna sak LÄTTA margarin som de fortfarande serverar i skolorna.. de blev förbjudet på dagis för att det var giftigt??´!!!

Detta måste ändras!!!!

En tand!

Japp nu har Stojjan fått en tand!
Såg den lite i förrgår.. skymtade att den var på g iallafall.. fast Theodor har nog haft ganska så ont för han hat verkligen int evelat visa den.. oså i går kväll så började det o blöda lite då tanden sprack igenom så nu har han en liten tand:D!

Jag tyckte mig faktiskt skymta en till men är inte säker!

Igår var Nicke o Malin här, vi var ute o käkade lite o sen spelade grabbarna biljard på cuebar medans jag, Stojjan o Malin gick hem o åt glass! Andreas vinglade in straxt efter två nån gång o sover än:P!
Nu tror jag att jag ska vila lite jag med medans Stojjan sover!


Hej hej!

Nu skiter jag i det!!

Japp nu är det slut på alla "sova hela natten trams".
Theodor sover bra på dagarna äter ok.. kanske inte lika mkt som andra barn i hans ålder men vi vet ju alla att det inte är nått fel på han vikt;). Så nu struntar jag i det nu får han snutta snutta snutta! Det är det bara det som gör han lugn o att springa uppe hela nätterna o vagga i oänlighet gör definitivt inte mig piggare o det verkar ju inte göra han så mkt gott heller!

Får hålla på tills mjölken sinar eller tills herrn behagar sluta av sig självt (önske tanke).

Tror faktiskt att detta gett lite resultat ( det kan ju vara en slump) men igår somnade han kanske vid 9, vaknade vid 10 snåret o var vaken ett tag.. hans pappa var ju plötsligt hemma;)! o sen sov han till halv 4 typ:D!! Hoppas hoppas att det bara handlar om trygghet.. kanske känner han sig mer trygg då han vet att han får tutte då han vill??

Jaja nu skulle jag ju sluta tänka på sånt o bara låta det vara:P


Om typ 15 minuter slutar Andreas o sen är han ledig tills på måndag kl 12.. Jippi!!!

Har blivit bjuden på Halloween fest :D Så roligt hoppas hoppas jag kan gå!!

Nu är det dags för Sandriz o muntra upp sig lite.. man kan ju int egå omkring o deppa för en trasig vagn hur länge som helst heller. Klart att det inte bara är vagnen.. kan ju vara den där sömnen som spökar med o vagnen var sissta droppen men nu måste jag bli glad!!!!!!!!!!!!!

Jobba jobba jobba på det!!

O Thiniz har sååå dåligt samveta att jag inte kom till er då ni var Marcus fria.. o du är såå söt som tänker på mig!! Hoppas jag kan gottgöra!!?

Hoj hoj!





Så ledsen!!!!!!!

Min nya vagn har gått sönder.. helt paj är den!
Det är tur dock att inget hände Theodor och att Cissi var med så jag fick hem båda vagn o barn!


Åhh jag är såååå besviken.. alltid är det nått jävla skit som händer.. känner mig jävligt bitter o ledsen nu!!

Fan fan fan!! Jag som tyckte om den så mkt.. var verkligen kul att gå ut nu o jag såg fram emot att köra den.


Åhhh aldrig kan nått vara helt i vårt hem, men denna gång kan det inte vara vårt fel.. har ju bara haft den i en vecka!


Att det kan hända oxå är ju helt otroligt.. jag menar en barnvagn o den är ju eu godkänd!

åhh jag är sååååååå ledsen o besviken!!

7 månader!!

Igår blev Theodor 7 månader!

Herre min skapare vad tiden går! Det känns ju som igår då de la upp det lilla knytet på mitt bröst.. han var blöt varm o alldeles ny i världen!


Titta vilket litet knyte han var!


Nu är han plötsligt en stor busunge!


Ja ni idag har vi heller inga planer:S Så tråk men nått bus ska vi väl kunna hitta på!
Igår var vi i parken i ett par timmar med Cissi o Ginga, blir nog lite parkbesök idag med.. nån som vill följa med??


Nu vaknar mitt bus troll!!!


Spädbarn??

Läste nyss på Stojjans grötpaket.. "Till spädbarn från 6 månader". Hur länge är man spädbarn? Jag trodde man slutade vara det vid 3 månader fast vet inte varför jag trodde det.. men räknas man alltså som spädbarn vid 6 månader?

Jaja nog om det!


Idag började Andreas vid 11 o slutar tidigast 21 :( Så idag har jag o Stojjan stojjat själva!
Vi var ute o gick i två timmar förut.. eller vi gungade lite o busade i de fina löven oxå:D! Theodor stoppade in ett löv i munnen o gjorde en super söt min.. tror inte det smakade så gott! Sen blev kraken trött o vägrade somna, till slut fick jag gå omkring i folkparken o sjunga imse vimse spindel.. lite pinigt men han somnade efter en sisso där 20 små visor:P.

Nu ska jag titta på stjärnor på is o äta lite glass:D!

Lite bilder måste bjussas på oxå!


Busunge i löven!


Myspys!






Smakar inte gott med löv!


gungar lite!


Så roligt så!!



Vila vila vila!

Idag har vi inte gjort nått.. eller jag har dammsugit lite o tvättat oså men annars har jag passat på o vila massa när Stojjan sovit det behövdes.. gisses så trött man blir av detta mörker.

Jag o Stojj var ute på en liten promenix förut men plötsligt blev det jätte mörkt så då ilade vi hem. O vid 9 snåret nu på kvällen var Nicke, Malin, Linnea, Rasmus o Jonas här en sväng. Malin hämtade sin väska som hon glömde förra gången de var här o sen skulle de visst o spela bowling.. blev lite avis faktiskt det var verkligen inte igår man gjorde det.

Imorgon har vi inga planer alls o det känns tråkigt måste jag säga.. orkar igentligen inte göra så mkt men man blir ju såååå uttråkad av att bara sitta hemma:S. Tror det är dags för lilla mig att skaffa ett jobb faktiskt.. tror både jag, Andreas o vår ekonomi skulle behöva det... fast för att ekonomin skulle bli bättre skulle jag ju behöva hitta ett jobb som betalar massa mer än vad Andreas tjänar nu, för att han skulle kunna vara föräldra ledig o det är ju inte det lättaste.

Ja vi får se.. har hittat ett par jag ska söka så får vi se vad som händer!

Vad gör man med en liten bebis som vaknar typ 10 gånger per natt o gallskriker... ibland är det 10 inte varje natt men minst 5 iallafall o han skriker så hjärtskärande?? Varför??? Kan det vara så att han drömmer.. när slutar det??? slutar det??
Han vaknade nyss.. har kanske sovit i en halvtimma stackarn han måste ju vara jätte trött på dagarna.
Vill så att han ska sova gott för hans skull och min såklart men mkt för hans skull. Vore ju kul om Theodor får leka med en super pigg o glad mamma nån dag... nu är jag väl glad när jag leker med han men gisses så uppfriskande det skulle vara o få vakna utvilad nån dag.. eller är de tiderna förbi kanske? Oj vad sorgligt det låter:(!


Ja ja tiderna för ju med sig så mkt annat kul.. sova kan man göra i graven:P!


Tänkte försöka bjussa på lite fina bilder:D


Jennie leker med Theodors brandbil!


Ullis o Theodor gungar!


Andreas o Emmilie gosar!


Lilla Emmilie!


Kolla vilka sötnosar!


Oså avslutar vi med min lilla Biljardkung:D!!


Underbar dag med vänner:D

Japp idag har jag busat med Ullis, Emmilie, Thina och Jennie!
Vi har mest pratat srunt o vart hemma.. va var på väg ut hela dagen men när man har tre bebisar att tänka på så är det lixom alltid nått som uppstår.
Men sen kom iallafall jag o Thiniz ut.. vi gick en sväng på stan o jag scoppade lite nya kläder till Stojjan oså åt vi lite kebab.. mumma!

Vi var även på Bvc på morgonen o nu väger mitt lilla gryn 10455g o är 70,5 cm lång!

Igår var jag hos mamma o sydde en åkpåse till Stojjan av en filt som jag köpt på rea:D Eller det där var ju inte riktigt sant för jag sydde inte ett dyft o jag tror bestämt att mamma betalade för filten!
O senare på dagen/kvällen så gick jag, Cissi, Stojjan o Ging aupp till parken o gungade lite!



Imorgon MÅSTE jag städa för här ser det ut som F.... ja ni vet!


Nu ska jag se lite Scrubs o sen sova!!

Hej på er!!

Var är min son??

Jaha nu har jag läst min tidning, jag har tittat på tv, jag har dammsugit och vikt tvätt... Var är min son??

Hahah vad jag älskar den här känslan... att akna Stojjan!! Visst det har jag ju gjort ända sedan jag sa hejdå till han men nu bara kryper det i kroppen på mig... måste nog ringa o kolla vart de är:P!!

Eller ska jag diska först?

Hmm tufft val.. nä nu saknar jag han!!!!


Svårt att inte sakna en sån här sötnos ellerhur?


THEODOR ÄLSKAR ATT GUNGA!!

Knas

Vad har jag nu gjort..?? Inte den blekaste hur det kunde bli så där stora bokstäver!

Jaja går väl o läsa iallafall.

Alldeles själv

Japp nu är Stojjan iväg med sin Mormor o handlar.. o jag sitter här själv.... SÅ SKÖNT!!!!

Finns massa jag borde göra typ dammsuga, diska eller kanske vika lite tvätt men si det tänker jag inte. Jag ska slänga mig i soffan med en kopp kaffe o läsa min "vi föräldrar" tidning som kom på posten för typ en o en halv vecka sedan:P
Puss på er mina vänner!!


Helg igen!

Jupp tiden bara rusar iväg.. snart är ju för sjutton Stojjan 7 månader:O Hur gick det till???


Idag fick vi trevligt besök. Min bror kom plötsligt o hälsade på.. eftersom han vanligtvis jobbar natt så var han mkt trött. Han tog en liten tupplur på vår soffa o sen bar det av till pappas tapas för lunch o efter dte gungade vi lite.. Theodor ÄLSKAR att gunga:P Kolla in Pappa Andreas blogg så ska ni få se:P
Sen kom Malin o barnen oxå.. vi åt lite mer mat o busade!
Theodor har gått o blivit sjuk igen men trots det är han glad o go.. förutom kvällarna o nätterna då:( stackarn men även det ska väl passera o bli historia!

Tyvärr måste jag även meddela att mitt såkallat "migrän anfall" nog inte var det.. för värken i huvudet sitter kvar eller inte alls samma styrka men är riktigt medtagen o känner mig lixom tung i huvudet o både igår o idag har jag blivit yr lite då o då. Mat kan det inte bero på för det sker vare sig jag är hungrig eller inte.

Min gissning är att jag behöver SOVA!!!! O kanske oxå att den lilla herrn tar alla vitaminer ifrån mig.
Ska iallafall äta lite järn o annat smått o gott nu o blir det inte bättre så får jag nog ta mig i kragen o besöka *BIP*!!
Buhu vill inte men så här kan vi ju inte ha det... Jag skulle lätt kunna gå omkring o må såhär men nu kan jag ju inte längre bara tänka på mig själv... måste ju kunn ata hand om mitt lilla monster, o tänk om jag skulle svimma med han på armen nej fy skrämmande tanke!

Har försökt att ladd aupp bilder.. för jag har mkt smått o gott att bjuda på i kameran men trög som man är så kan jag inte flytta över dom till datorn:S.




Vill sända en extra tanke till Theodors Farmor!!!
-Vi tänker på dig!!!!!




Ta hand om varandra!!! Hej hej



Fy bubblan!!

Nu var det ett tag sedan.. ber om usäkt men har verkligen inte haft tid.
O Thina utmaningen får vänta:P!

Här hemma har det inte varit så skoj de senaste dagarna kan jag säga. Jag är helt slut!!!
Theodor har glidit in i gamla vanor och sover VÄLDIGT dåligt på nätterna o nu idag har han blivit förkyld IGEN. Så antar att nätterna inte kommer bli så mkt lättare.

Igår hände nått väldigt skumt..
Jag o Theo hade varit hos Cissi o fikat, Toris var där men ( mkt skoj att träffa dem båda). Jag blev iallafall vrål hungrig, gick till hemköp o köpte lite mat sen hem. Då jag stog i hissen gungade det till lite.. oj tänkte jag måste äta.
Gick in satte in min mat i micron o gjorde kvällsgröt till Stojjan. När jag satte mig ner o skulle mata han såg jag plötsligt inte munnen på han:O! Blev jätte rädd o bar aöste i mig mat i förhoppning att det var just det som saknades.. men så var nog inte fallet.. det blev bara värr o värr o Stojjan blev så klart bara argare o argare. Tillslut ringde jag mamma men hon kunde tyvärr inte komma ( mådde själv dåligt) så jag tog en arg Stojjan o la mig... vi somnade o sov i en timma.. sen kom värken! Det gjorde så JÄVLA ont i huvudet.. mest i högra sidan .. ner i nacken o ut i armen.. gjorde så ont att jag grät så ringde mamma igen som kom direkt.

TACK TACK TACK!!

Hon ringde sjukvårdsupplysningen o jag fick prata med nån tant o beskriva lite hur det kändes. De sa ju inte direkt vad det kunde vara men hon nämde migrän ett par gånger.
Iallafall skulle jag ta alvedon å vila så skulle de ringa upp om ett par timmar o kolla läget!

Det blev bättre men hade fortfarande huvudvärk då jag vaknade.. o det kändes som jordens baksmälla eller nått.

Nu mår jag iallafall bra men är väldigt trött som sagt.. vilket jag ju var innan oxå.

Idag har Stojj varit väldigt märklig... glad på förmiddagen men nu ikväll har han vrålat o gnällt för hela slanten.
Ingen aning om vad det kan vara med han. Nyss däckade han iallafall. Stackars liten!

Ja gisses vad har hänt sedan jag skrev senast.. massa troligtvis men just nu står det ganska still.
Vi har iallafall träffat lilla Emmelie ( vet inte riktigt hur hon stavar sitt namn än) o i måndags var Thina o Jennie här. Stackars Jennie var int epå humör hon fick nämligen en tand samma dag Hoppas det lilla charmtrollet mår bättre nu iallafall!

o veckan innan träffade vi ju även charmtrollet nr2 på stan.. pratar såklart om Albin:D Det är en glad liten filur!
Självklart var hans mamma Karin med!

Nu ska jag knyta mig!!



RSS 2.0